0.542. 537 86 70

"Gönlümün adayı Kılıçdaroğlu" sözünü yasakladı..

CHP kulisleri, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık talimatını konuşuyor. Kulislerden yansıyan bilgilere göre Kılıçdaroğlu, "Gönlümün adayı Kılıçdaroğlu" sözünü yasakladı.

2022-05-22

Maltepe'de Milletin Sesi mitingi düzenleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dünkü konuşması “Cumhurbaşkanlığı adaylığına yeşil ışık” olarak yorumlandı. Miting sonrasında Kılıçdaroğlu’nun partililere "Cumhurbaşkanı adaylığı" konusunda kesin talimat verdiği ortaya çıktı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN ADAYLIK TALİMATI

CHP kulislerinden yansıyan bilgilere göre Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adaylığı sorulduğunda CHP’lilerin “gönlümün adayı” şeklindeki yanıtları yasakladı.

Kulis bilgilerine göre, artık CHP’liler, Kılıçdaroğlu için “gönlümün adayı” açıklaması yapmayacak. CHP lideri, bunun yerine  “Kılıçdaroğlu CHP’nin adayı” demesini istedi.

Öte yandan Milletin Sesi mitinginde Kılıçdaroğlu, “Bana çok iyi kalplisin, kibarsın ama… diyen vatandaşlarımız oluyor. Saygı duyuyorum ancak celladımıza benzeyerek mi değişim getireceğiz bu ülkeye? Suçluya hep beraber dikleniriz. Milletime ise kibar olmaya, boynum kıldan ince olmaya devam edeceğim. Bu saatten sonra değişemem” sözlerini kullanmıştı.

Sepetim