0.542. 537 86 70

Efeler Belediyesi 4. Hanımevini hizmete açtı..

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın, ilçeye kazandırdığı hanımevlerinden dördüncüsü Efeler Mahallesi’nde törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Kadınlarımız mutlu olursa toplum ve aile mutlu olur. Ne söz verdiysem yerine getiriyorum” dedi

2022-05-25

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın kente kazandırdığı dördüncü hanımevi Efeler Mahallesi’nde düzenlenen törenle hizmete girdi.

Efeler Mahallesi İzmir Bulvarı Şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı Parkı’ndaki açılışa İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, Gelecek Partisi İl Başkanı Suzan Milli, Saadet Partisi İl Başkanı Fatih Karahan, Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanvekili Uğur Anbarlı, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasip Arıkan, Efeler Ziraat Odası Meclis Başkanı Mustafa Çıldır ile esnaf odası başkanları, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

CHP Aydın İl ve İlçe Başkanlıklarından katılanın olmadığı açılış töreninde katılanlara teşekkür eden Başkan Atay, “Sayın İYİ Parti İl Başkanım, çok naziksiniz. Katıldınız, çok teşekkür ederiz. Bazılarına örnek olmanızı diliyorum. Çok teşekkür ederim, sağolun. Gelecek Partisi, bir kadın İl Başkanı olarak güler yüzünüzle herkese mutluluk saçıyorsunuz. Sayın İl Başkanım, size de çok teşekkür ederim. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Saadet Partisi İl Başkanı, adaşım Fatih Bey’e de çok ama çok teşekkür ederim. ASKF Başkanım burada. Muhtarlarımız burada. Sivil toplum örgütlerinin başkanları burada. Herkes burada. Siz benim ne demek istediğimi anlıyorsunuz değil mi? Hepiniz anlıyorsunuz. Anlamayanlar da anlayacak. Gün gelecek anlamayanlar da anlayacak” dedi.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın bu sözleri, Efeler Belediyesi’nin etkinlik ve açılış törenlerine uzunca bir süredir katılmayan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve Yönetimine gönderme olarak yorumlandı.

“GÖREVİMİZ KADINLARIMIZI MUTLU ETMEK..”
Konuşmasında, seçimden önce ne söz verdiyse hepsini bir bir yerine getirmek için çaba sarf ettiğine dikkat çeken Başkan Atay şöyle dedi:

“Bugün burada bir sözümü daha yerine getirmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. Belediye olarak verdiğimiz hizmetler ile insanlarımızın mutlu olması için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Hizmete açtığımız hanımevinin dördüncüsünü de kadınlarımız için yaptık. İstiyoruz ki kadınlarımızın mutlu olsun. Ben kadınlarımızın özgür olmalarını istiyorum. Ekonomik bağımsızlıklarına kavuşmalarını, sosyalleşmelerini istiyorum. Çünkü kadınlarımız mutlu olursa, aile ve toplum mutlu olur, ülkedeki kargaşa da sona erer. Kadınlar o nedenle çok önemlidir. Görevimiz onları mutlu etmek. Onların mutlu olmalarını sağlamak için biz yerel yöneticilere düşen görev altyapıyı sağlamaktır. Büyük bir ihtiyacı karşılayacağını umduğum bu hanımevinin hepimize, Efeler halkına, kadınlarımıza hayırlı olmasını diliyorum..”

“HAYALLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYOR”

Açılış töreninde kadınlar adına konuşan Aysel Demirkol ise, “Bu kentte yaşayan bir insan olarak Efeler Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Atay’ın gerçekleştirdiği birbirinden değerli ve insancıl projeleri görmekten gurur ve mutluluk duyuyorum. Sadece kadınların çalıştığı yüzde 100 kadın emeği Tarımsal Ürün Fabrikası’nı duyunca hepimiz çok heyecanlandık. Türkiye’nin en kapsamlı otizm yaşam merkezlerinden birinin açıldığını duyunca o ailelerle birlikte heyecanımız daha da katlandı. Birçok mahallemizde açılan kitap kafelerin ailelerde ve çocuklarımızda yaşattığı mutluluğu anlatmama gerek yok. Efeler halkı bu güzelliklerin hepsinin farkında. Ne mutlu ki, hayallerimizi gerçekleştiren bir belediyemiz ve Belediye Başkanımız var. Efeler Mahallesi Hanımevi hepimize hayırlı olsun. Başkan Atay’a ve emeği geçen herkese çok teşekkürler” diye konuştu.

Başkan Atay, protokol üyeleri ve konuklarla birlikte açılış kurdelesi kesilen 4. hanımevi kapılarını hizmet için açtı.

Sepetim