0.542. 537 86 70

Didim’de bu haber çok konuşulacak…

AK PARTİLİ SAVAŞ’TAN AYDIN CHP'NİN VE DİDİM'İN EFSANE BELEDİYE BAŞKANI MÜMİN KAMACI’YA SÜRPRİZ ZİYARET..

2018-03-31

HABER: HASAN KADİFE

AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, partileriyle buluşmak, esnaf ve Sivil Toplum Örgütleri’ne ziyaretlerinde bulunmak üzere geldiği Didim'de  “Efsane Başkan” Mümin Kamacı’ya AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ile birlikte sürpriz bir ziyarette bulundu...

2019'ta yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterileceği konuşulan AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın bu gün partililerine ve ziyaret ettiği vatandaşlara yaptığı “Didim’i alacağız” açıklamalarının üzerine Didim’de CHP’ye altın dönem yaşatan ve adı hafazılardan silinmeyen “Efsane Başkan” Mümin Kamacı’ya yaptığı bu sürpriz ziyaret “Kamacı, AK Parti’nin belediye başkan adayı mı olacak?” sorusun da ışık tutuyor.

Didim’de uzun zamandır Mümin Kamacı’nın AK Parti’ye geçeceği ve AK Parti’nin belediye başkan adayı olacağı konuşuluyordu. Didim’de bu gün yaşanan bu olay ve sürpriz ziyaret Milletvekili Mustafa Savaş’ın “Didim’i alacağız, biraz sabredin” açıklamasını da güçlendiriyor.

Sürpriz ziyaretten fotoğrafların yorumunu okuyucalara bırakıyoruz..

FOTOĞRAFLAR: SADIK ÖLMEZ..

 

Sepetim