0.542. 537 86 70

Didim Adliyesi’nde geciktirilen adalet..

Didim Adliyesi’ndeki gecikmeler mağduriyetlere neden oluyor. Didim Şanlıurfalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Özcan hakkında 2018 yılında açılan “Göçmen Kaçakçılığı” soruşturmasının üzerinden 4 yıl geçtikten sonra 2022 yılı Ocak ayında kovuşturulmaya dönüştürülmesi Didim Adliyesi’nde Adaletin nasıl ilerlediğinin ispatı olarak gözler önüne serildi.

2022-02-01

2018 yılında başlatılan soruşturmanın 2022'de ancak ele alınmasının kararı..

 

Didim Şanlıurfalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı ve bazı üyelerinin ikametlerinde hukuksuz konut araması gerçekleştirilmesi ardından Dernek Başkanı Ahmet Özcan basın açıklaması yaptı.

Ahmet Özcan’ın basın açıklaması Didim Adliyesi’nde adaletin nasıl ilerlediğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Didim Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, toplumun da beklentisi olan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay hakkındaki soruşturmalar ve ele alınmayı bekleyen imar yolsuzlukları için yapılan ihbarların da bir an önce sonuçlandırmasını umut ediyoruz.

AHMET ÖZCAN’IN BASIN AÇIKLAMASI..

Didim Şanlıurfalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Özcan’ın basın açıklaması şöyle:

“Başkanlığını yaptığım Didim Şanlıurfalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve bir iş insanı olarak kamuoyunu, iş insanlarını ve toplumu bilgilendirme adına bu açıklamayı yapmak kaçınılmaz olmuştur.

Bilindiği üzere 5 yıldır Didim Organize Şube’nin hakkımda şahsımı ailemi ve dernek üyeleri de dahil olmak üzere zaman zaman yaptığı ev ve iş yerleri baskını, telefon dinlemeleri v.b. çalışmalarda en ufak bir suç unsuru olmamasına rağmen her geçen gün şiddetini artıran bu baskınlar hem aile düzenimi hem de bir iş insanı olarak ticaret yaptığım herkesi tedirgin etmekte, maddi ve manevi olarak zarara uğratmaktadır.

Devletimin en alt kademesinde hizmet yapan çöpçüsünden en üst makam CUMHURBAŞKANIMIZ Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN Bey’e saygım sonsuzdur. Fakat hiçbir suç unsuru olmamasına rağmen her geçen gün şiddetini artıran şahsım dışında ailem iş arkadaşlarım dernek üyelerine kadar sıçrayan bu baskınların hiçbir suç unsuru olmaması hasebiyle, bu denli kontrolünü kaybeden bu görevlilere saygı duymamaktayım.

En ufak bir suç unsurum, kaydım, varsa gereğinin yapılmasını istiyorum. Nihayetinde devletimizin kestiği parmak acımaz. Fakat ortada hiçbir şey yokken keyfe keder bu baskınları Devlet ile Halk arasında köprü kurmuş, halkın sorunu ile bizzat ilgilenen ilgili kurumlardan cevap isteyen, araştırma yapan başkanlığını Sayın Fahrettin Altun beyin yaptığı CİMER Kurumu’na tüm bildiklerimizi avukatım aracılığı ile 23. 01. 2022 ve 28. 01. 2022 tarihleri arasında kanıtlı bir şekilde hakkımızı savunup ilgili kişiler için araştırılma yapılmasını istedik. Nihayetinde biz yine çözümü, cevabı ve kararı devletimizden beklemekteyiz. Bu şekilde usulsüz yapılan baskınlar aramalar (yatak odamda yatağımın üzerinde köpek gezdirilmesi) devam ederse hakkımızı sonuna kadar savunup sırası ile ANAYASA Mahkemesi’ne, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’na, İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığına başvurularımızı yapıp hakkımızı savunacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Kim suçlu ise devletimiz cezasını verecektir.

Saygılarımla..”

HABER MERKEZİ

 

Sepetim