0.542. 537 86 70

Çok maaşlı bürokratlarda panik başladı..

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı “Kaçış Planı” ile ilgili, "İktidar partisini yönetenlerde, çok maaşlı bürokratlarında müthiş bir panik havası başladı" dedi.

2022-05-25

Özgür Özel, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı “kaçış planı” ile ilgili konuştu.

Özel, şunları söyledi:

*Genel Başkanımız bir kaçış planından bahsetti ve iktidar partisinde, iktidar partisini yönetenlerde, çok maaşlı bürokratlarında müthiş bir panik havası başladı. Beyler panik yaptılar ve saldırmaya başladılar. İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u büyük panik halinde televizyonlara bağlanırken gördük.

*Hangi sıfatla? Türkiye Cumhuriyeti’nin İletişim Başkanı sıfatıyla mı, yoksa TÜRGEV yönetim kurulu üyesinin eşi sıfatıyla mı? Debelendikçe batıyorlar. Çok memnunuz ki iktidar partisinin vermiş olduğu bu yüksek refleks, sesimizin duyulmadığı evlere, yerlere ulaştı.

*Altun ve ekibinin biraz ailevi, biraz hissi, biraz kişisel ama göreviyle bağdaşmayan ve profesyonellikten uzak yarattığı panik havası, meselenin herkes tarafından duyulmasını sağladı."

Sepetim