0.542. 537 86 70

Başkan Günel’den, Hülya Avşar’a tepki..

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, "Gerekirse simit yeriz" diyen Hülya Avşar'a tepki gösterdi.

2021-12-20

"Ekonomik krizin herkese ve her kesime mutlaka yansıması oluyor. Gerekirse simit yenecek ama bugünleri de kolay atlatacağız" diyen oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar’a sosyal medyada tepkiler giderek artarken Kuşadası BelediyeBaşkanı Ömer Günel de sosyal medya hesabından Hülya Avşar’a dikkat çeken bir tepki gösterdi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Avşar'ın tepki çeken sözlerine dikkat bir yanıt verdi.

Hülya Avşar, magazin muhabirlerinin  “Ekonominin sanatçılara nasıl yansıması oluyor?” sorusuna verdiği yanıt sosyal medyada büyük tepki topladı.

Avşar verdiği cevapta, "Ekonomik krizin herkese ve her kesime mutlaka yansıması oluyor. Benim bildiğim bir tek şey var. Türkiye’de hatta şimdiki duruma göre dünyada eğer hayattaysan, mutlaka bu tür günleri, bu zamanları öngörüp biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günler de biraz kolay atlatılacak. Biraz bizim bu işi, insanlar olarak bireysel halletmemiz gerekir diye düşünüyorum" dedi.

"ISSIZ BİR ADADA GÜNLÜK YARIM SİMİTLE PROGRAMA ALALIM"

Hülya Avşar'ın tepki çeken sözlerine cevap veren Kuşadası Belediye Başkanı Ömer, TV8 kanalında yayınlanan Survivor programına Hülya Avşar'ın günlük yarım simitle katılmasını önererek, "Bu arkadaşı ıssız bir adada günlük yarım simitle survivor programına alalım. TV 8 canlı yayınlasın" gönderme yaptı. Başkan Günel’in paylaşımı beğeni topladı.

 

Okunma sayısı: 4.214

Sepetim