0.542. 537 86 70

Aydın’ın yeni efesi.. Çine’li Mıstafa Efe…

AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Savaş, çocukluğunda bayramlarda giymeyi çok istediği ancak giyemediği Efe kıyafetine bu bayramda kavuşuyor… Bitme aşamasında olan Efe Kıyafeti’nin ilk provasını yapan Mustafa Savaş’ın kıyafetini çok beğendiği, Körüklü Çizme’nin de bitmesini heyecanla beklediği belirtiliyor.

2018-06-06

AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Savaş çocukken bayramlarda seyranlarda hep giymek istediği Efe kıyafetine en nihayetinde bu bayram da kavuşuyor.

Aydın siyasetinin parlayan yeni yıldızı olan ve efendi kişiliği ile Aydınlıların gönlünde yer bulan, birlikte çalıştığı Milletvekili arkadaşları Mehmet Erdem ve Abdurrahman Öz'ün yeniden yer almadığı yaptığı mikemmel Miletvekili listesi ile de Aydın'da partilerin büyük taktirini kazanan AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın bu bayramda yetişmezse, 24 Haziran akşamı sandıklar açıldıktan sonra başarılı olunursa giymesi için bir partilisi tarafından kendisine özel Efe kıyafeti ve Körüklü Efe çizmesi siparişi verildiği kulaktan kulağa yayılıyor. Bitme aşamasında olan Efe Kıyafeti’nin ilk provasını yapan Mustafa Savaş’ın kıyafetini çok beğendiği, Körüklü Çizme’nin de bitmesini heyecanla beklediği belirtiliyor.

Her konuşmasında Aydınlı hemşehrilerine "Ben Sizin Mustafanızım, Ben Aydın'ın Mustafası'yım.." diyerek mütevazi kişiliğini ortaya koyan Savaş'ın gittiği köylerde giydiği Köylü kıyafetleri gibi Efe kıyafetinin de kendisine çok yakışacağı tahmin ediliyor...

Zira Aydın AK Parti Teşkilatının Abisi olarak anılan ve kulislerde önce yeni kabinede Bakan Yardımcısı olacağı sonra da Mart ayındaki yerel seçimlerde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterileceği konuşulan Mehmet Erdem, Aydın ziyaretlerinde bazen giydiği Efe Fesi ile büyük beğeni kazanmış ve partilerinin gönlünde, Aydınlıların yüzünde tebessüm oluşturmuştu.

Mustafa Savaş’ın da daha önce giydiği sekiz köşe kasketi ve poşusu partililerden beğeni almıştı.

(Hasan KADİFE)

Sepetim