0.542. 537 86 70

Aydın’da görülmeye değer bir mekân…

Asıl mesleği Felsefe öğretmenliği olan Ezgi Gökçek Ölmez’in Aydın’da yarattığı mekan görülmeye değer..

2017-11-26

Kadınların iş hayatına atılması günden güne artıyor. Çalışan kadınların her biri bulunduğu noktaya kolay gelmedi. Kimi eşini kaybettikten sonra ailesinin sorumluluğunu sırtlanmak için zorunluluktan iş hayatının vahşi çarkına kolunu kaptırdı, kimi girişimci ruhunu başarı öyküsüne dönüştürdü.

Şüphesiz ki iş hayatına atılan kadınların her biri kendi alanlarında en iyisini yapmaya çalıştı, yaptı. Hatta ürettikleri ile dikkatleri çekmesini de bildi.

İşte iş hayatına atılan kadınlardan biride Aydın’da yaşayan Çukurova Üniversitesi Mezunu Ezgi Gökçek Ölmez…

Ezgi Gökçek Ölmez açtığı otantik giyim mağazası ile hem dikkatleri çekti hem de Aydınlıların ilgi odağı haline geldi.

Diyarbakırlı bir ailenin iyi eğitim görmüş kızı olarak Çukurova Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra Felsefe öğretmeni olarak hayata atılan Ezgi Gökçek Ölmez, atıldığı iş hayatında fark yaratarak Aydın’da bir ilki gerçekleştirdi.

Kültür ve nostaljiyi birleştirerek Aydınlıları otantik giyimle buluşturan Ölmez, kendisinin de büyük ilgi duyduğu bu alanda başarılarını katlayarak büyüttü.

Asıl mesleği felsefe öğretmenliği olan Ölmez, yaptığı işten çok keyif aldığını, eski kültürümüze ve nostaljiye büyük ilgisi olduğunu, bu nedenle otantik bir giyim mağazası açtığını söyledi.

Öz kültürümüzü yansıtan model ve renkteki giysilerin, şıklığımızı tamamlayan çantaların hepsinin el emeği ile üretilmiş birer sanat harikası olduğunu söyleyen Ölmez, “müşteri memnuniyeti en büyük ilkemizdir” dedi.

Mağazanın arka bahçesini nostaljik objelerle, mini bir cafe haline getirdiklerini belirten Ölmez, müşterilerin burada çay-kahve içebilecekleri bir mekan oluşturduklarını, isterlerse sakin bir ortamda kitap okuyabileceklerini kaydetti.

Kapıdan adım atar atmaz nostaljik eserlerle donatılmış mekan, güler yüzlü hizmetiyle görülmeye değer...

Merak edenler için adres şöyle:

A. Menderes Bul. Kurtuluş Mah. 2025 Sk. - AYDIN

HABER-FOTOĞRAF: FATMA YAZICI

Sepetim