0.542. 537 86 70

Atabay’dan, Başkan Çerçioğlu’na siyasi nezaketsizlik..

Aydın’da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı gerçekleştirilen Tekstil Park açılışı öncesi “Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşıladı” şeklinde servis edilen haber Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’a siyasi nezaketsizlik olarak değerlendirildi.

2022-06-22

Bu gün Aydın’da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı gerçekleştirilen Tekstil Park açılışı öncesi Didim Belediyesi Basın Bürosu’ndan “Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Didim Amfi Tiyatro’nun açışını yapmak ve Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Didim Belediyesi ortaklığı ile yapılacak yeni yatırımların temelini atmak üzere Aydın'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşıladı” şeklinde servis edilen haber Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’a siyasi nezaketsizlik olarak değerlendirildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı Tekstil Park açılışında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile el sıkışmak üzere sıraya geçenler arasında Ahmet Deniz Atabay da yer alıyordu. Halbuki tören öncesi ev sahibi olarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Kılıçdaroğlu’nu birlikte karşılamışlardı.

“Atabay Kılıçdaroğlu’nu karşıladı” şeklinde servis edilen haber, CHP içinde de tepki çekti. Açılış öncesi haberi görenler şaşkınlığını gizleyemezken, “Ev sahibi dururken Atabay’ın Kılıçdaroğlu’nu karşılaması siyasi bir maniplasyondur ve gerçeği yansıtmamaktadır. Bu haberle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na, Genel başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’a ve CHP İl Başkanı Ali Çankır’a büyük bir siyasi nezaketsizlik yapılmıştır. Atabay’ın Tekstil Park açılışında kendisini ön plana çıkarma gayreti içine girmesi bir akıl tutulmasıdır” şeklinde yorumların yapılmasına neden oldu.

Sepetim