© Aydın Şafak

Posacı’nın siyaseten posası çıktı

AK Parti içindeki Özlem Çerçioğlu ile yakın temasta olanlar bir bir açığa çıkıyor.

Kendi Cumhur İttifakı BŞB adayı olamadığı için seçimlerde Özlem Çerçioğlu ve Anıl Yetişkin için çalıştığı kendi partilileri tarafindan dillendirilen AK Parti Aydın Eski Milletvekili Rıza Posacı Aydın'da nefret objesi haline geldiği gündem olan Özlem Çerçioğlu’nun kalemşörü olarak bilinen CHP’den kovulma Ergün Poyraz ile buluştu.

Poyraz'ın başkaları tarafından kurgulandığı ifade edilen safsatalarını kabul eden Posacı, Ergün Poyraz ile verdiği pozuyla siyasi hayatına son noktayı koydu yorumları yapıldı.

Bilindiği gibi Ergün Poyraz, Musa’nın Çocukları kitabında Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında akıl dışı iftiralardan bulunmuştu.

Sol camia tarafindan artık kitap denilen safsataları santaj aracı olarak kullandığı TV’lerde açıklanan Ergün Poyraz’dan medet umar hale gelen Rıza Poscı için, siyasi kulislerde başka bir iddia daha ortaya atıldı.

Partisinde ve halk arasında karizması artık sifıra düştüğü öne sürülen Özlem Çerçioğlu’nun, AK Parti’den yapacağı transferlerle tekrar göze girmeye çalıştığı ileri sürülüyordu.

Hatta İncirliova Cumhur İttifakı Belediye Başkanı AK Partili Aytekin Kaya’ya aracılar vasıtasıyla teklif yolladığı fakat RED cevabı aldığı gündeme gelmişti.

Çerçioğlu’nun şimdi de Rıza Posaci'yı transfer edip konumunu güçlendirme çabasına girdiği, iddialar arasında yer alıyor.

Hatta gelecek seçimlerde Posacı'nın CHP’den Efeler adayı yapılması için Çerçioğlu’nun çaba sarf edeceği konuşuluyor. AK Parti kulislerinde ise bu konu hakkında, “Bizde siyaseten posası çıktı. Alan hayrını görsün” yorumları yapılıyor.

Rıza Posacı aynı zamanda CHP Efeler İlçe Başkanı Süha Bayırlı ile teyze çocukları oluyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER