© Aydın Şafak

Moğol sürüsünün Efeler Belediyesi’ni talanı devam ediyor

Seçim dönemi parayla adaylık sözü verdiği belgeler ile kanıtlanmış bilmem kaç maaşlı Süha Bayırlı ve hiç bir vasfı olmayan emireri Barış Altıntaş’ın Efeler Belediyesi’ndeki talanı son hız devam ediyor.

Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Barış Altıntaş ile yakınlığı bilinen, babasının şirketinden parti binasının yolunu görmeden meclis üyeliği koltuğuna oturan CHP Efeler Belediye Meclis Üyesi Ulaş Kaya ise babasına ait meşhur şirketten bilimum meşrubatların Efeler Belediyesi iştiraklarınca alımı ile ilgilendiği, gelişen bu ticaretten ise çok mesut bahtiyar olduğu görülüyor.

Ve gelelim en yağlı işe…

Barış Altıntaş-Süha Bayırlı-Ümit Tosun üçgeni.

Geçtiğimiz dönem Germencik Belediyesi’ne oğlunun üzerine kurmuş olduğu şirket üzerinden EKAP sistemine yansıtılmadan alınan doğrudan temin inşaat malzemeleri bu dönemde de Efeler Belediyesi’nce yine EKAP sistemine yansıtılmadan yine Ümit Tosun’un oğlunun üzerine kurulmuş şirket üzerinden devam ettiği iddia ediliyor.

İddiaları soruşturmak savcıların görevidir.

Süha Bayırlı - Ümit Tosun hesap hareketliliğini araştırabilecek yürekli bir Cumhuriyet Savcısı aslında tüm trafiğe hakim olacaktır.

Öte yandan Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’in hizmet aşkının önü kesilirken, belediyenin içine sistematik olarak yoğunlaşması engelleniyor. Yetişkin, içeride taşları yerine oturtamıyor, ekipleşemesine fırsat verilmiyor. Herkese mavi boncuk dağıtan bir siyaset izlemesi sonucunda da olan yine Efeler halkına oluyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER