© Aydın Şafak

Garanti Bankası hakkında suç duyurusu yapıldı

40 yıldır Almanya’da yaşayan ve yaz aylarında Didim’deki evlerine gelen Aziz Aydın ve Sabır Aydın Çifti Didim Garanti Bankası’na yatırdıkları paranın Garanti Bankası Söke Şubesi’nde bir başka kişi tarafından çekilmesi olayını Avukatı Necati Yıldırım aracılığı ile hem yargıya taşıdı hem de Garanti Bankası Genel Müdürlüğü’ne şikayet etti.

Avukat Yıldırım, Garanti Bankası Söke Şubesi’nde yaşanan usulsüz işlemi yapanlar hakkında her türlü yasal yaptırımın uygulanarak, usulsüzlüğü yapan kişilerin ortaya çıkarılmasını ve müvekkilinin ödenmeyen parasının geri iadesini talep etti.

Şikayet dilekçesinde bankanın yükümlülüğünü hatıran Avukat Necati Yıldırım müvekkilinin Garanti Bankası Söke Şubesi’nden parasını çekmediği halde, parayı bir başka kişiye ödemekle suç işlediklerini öne sürerek, daha önce yapılan şikayetlere de kayıtsız kaldığı ve işlem yapmadığı için görevlerini ihmal ettiklerini belirtti.

Bankadan işlemin yapıldığı günkü kamera kayıtlarının incelenerek usulsüz işlem yapanların tespitini isteyen Avukat Yıldırım sorumluların cezalandırılmalarını talep etti.

İŞTE AVUKAT YILDIRIM’IN HEM SAVCILIĞA HEM GARANTİ BANKASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE GÖNDERDİĞİ DİLEKÇESİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER