© Aydın Şafak

Barış Altıntaş bu sözleri yuttu…

Özlem Çerçioğlu yapılanmasının her zaman sorunlu elemanlarından biri olarak kabul edilen Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Barış Altıntaş, yine rahat durmuyor.

Hakkındaki iddia ve olaylara kendi cevap veremeyen Barış Altıntaş, Aydın BŞB ve Efeler kalemşörleri üzerinden Aydın Şafak Gazetesi, Manşet Gazetesi Yazarı Atilla Dağıstanlı ve diğer gazetecilere göndermelerde bulunuyor.

Bilindiği gibi Barış Altıntaş hakkında, kısa bir süre önce yine CHP’li bir Meclis Üyesine alkollü haldeyken ve yanında Aydın BŞB Genel Sekreteri varken telefonda küfrettiği gündeme gelmişti.

Siyasi kulislerde telefon delikanlısı şeklinde tanımlanan Barış Altıntaş'ın bu ağır ifadeleri üzerine meclis üyesi S. K. ile kalabalık bir grubun Altıntaş'ın olduğu mekana gelmesi üzerine apar topar mekanı terk ettiği ve Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin'i arayıp, yardım istediği de iddialar arasında yer alıyordu.

Barış Altıtaş yine davranışlarıyla çileden çıkardığı bir muhtarın ağır sözlerine de hedef olmuş, korkudan cevap vermek veya yüzleşmek yerine sadece yorumları kaldırmakla yetinmişti. Mahallerine gelecek tüm hizmetlerin engellendiğini belirten muhtar, Altıntaş'a insan içine çıkmaması gereken yorumlarda bulunmuştu.

Altıntaş'ın kaldırdığı fakat çok sayıda kişi tarafından ekran görüntüleri alınan yorumlarda, aynen şu ifadeler yer alıyordu;

“Ulan y...şak. Sen daha ne konuşuyorsun ş..siz... Erkeksen çık karşıma. Konuş o...nun çocuğu. Gel lan adamsanız hodri meydan khpnin oğlu... Oğlum sen gerçekten şrefsiz adi birisin. Bana cevap ver bak senin a..nı nasıl s...rm. Bak gt, adi, şrefsiz. Senin soyunu s...rm adi pzvenk...”

Ekran görüntüleri elimizde olan bu yorumları adeta yutan ve cevap veremeyen Barış Altıntaş'ın kalemşörü üzerinden, “Ahlaksızlığın sınırı olmaz” şeklinde kaleme aldırdığı yazının aslında Altıntaş ve kalemşörüne ne kadar yakıştığını kamuoyu takdirine bırakıyor, bundan böyle tarafımıza yapılacak her ahlak dışı saldırıya misliyle karşılık vereceğimiz konusunda, zat-ı muhteremlerini uyarıyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER