© Aydın Şafak

Barış Altıntaş baltayı taşa vurdu…

Özlem Çerçioğlu yapılanmasının Efeler Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Barış Altıntaş az daha ağır şekilde darba uğruyordu.

Edinilen bilgi ve iddialara göre, olay şöyle gelişti;

Barış Altıntaş ve Aydın BŞB Genel Sekreteri Ertuğrul Yamen, müdavimi oldukları lüks mekanda yemeğe gittiler. Bu sırada ileri derece alkollü olduğu öne süürülen Barış Altıntaş, CHP Efeler Meclis Üyesi S. K.’yı aradı ve aralarında telefon yoluyla tartışma çıktı. Tartışma sırasında S. K. için çok ağır ifadeler kullandığı öne süürülen Barış Altıntaş, baltayı taşa vurduğunu çok geç anladı.

Olay üzerine Meclis Üyesi S. K. ve yakınlarından oluşan kalabalık bir grup, Barış Altıntaş ile yüzleşmeye geldi. Olay yerinden apar topar ayrılan Altıntaş, CHP Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin'i arayıp, yardım istedi. Altıntaş'ın talebi üzerine Meclis Üyesi S. K. ile görüşen Başkan Yetişkin, olayların büyütülmemesi için tavsiyede bulundu.

Fakat olaylar bununla sınırlı kalmadı.

Barış Altıntaş'ın bir paylaşımı altına yorum yapan bir muhtar, Altıntaş'a yenilip yutulmayacak cinsten ifadeler kullandı.

Korkusundan bu ifadelere cevap veremeyen Altıntaş, paylaşım altındaki çok ağır ifadeleri kaldırmakla yetindi.

Altıntaş'ın takipçileri ise bu yorumlar silinmeden görüntü kaydı alıp, Aydın Şafak Gazetesi'ne ulaştırdı. (Barış Altıntaş'ta bırakın belediye başkan yardımcılığı yapması, insan içine çıkmaya yüz bile bırakmayacak ve kuzu kuzu sineye çektiği o yorumları, toplumun genel ahlak ve adabına saygı adına yayınlamıyoruz.)

TARTIŞMANIN ASIL KAYNAĞI İŞÇİLERE MOBİNG Mİ?

Öte yandan bu iddialar üzerine Aydın Şafak Gazetesi olarak yaptığımız araştırmalarda, yine çok sarsıntı yaratacak iiddia ve bilgilere ulaşıldı.

İhbar, iddia ve bilgilere göre;

Barış Altıntaş, diğer Başkan Yardımcıları Muttalip Özsemerci ve İbramin Metin Başer ile birlikte, bir mobing ve işten çıkarma listesi hazırladı. Gazete olarak bu iddiaları aylar önce dile getirmiş, Efeler Belediyesi'nde emekçi sosyal soykırımı yapılacağını gün yüzüne çıkarmıştık.

Altıntaş ve beraber hareket ettiklerinin de bu sırada çok sayıda emekçiyi en pis işler şeklinde tabir edilen işlere yönlendirdikleri, bu şekilde iş bırakmaya zorladıkları öne sürülüyor. Bu durum hakkında etnik ve mezhepsel yönde bazı konuşmalar yaptığı öne sürülen Barış Altıntaş'ın bu ifadeleri Meclis Üyesi S. K. ile yakınlarına da sirayet edince, yoğun şikayetler ardından bu olayın yaşandığı kaydediliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER