© Aydın Şafak

Aydın Devlet Hastanesi’nde skandal iddialar…

Skandal iddia para bölüşümü anında ortaya çıktı. F.S. adındaki bir doktor paylaşımda anlaşmazlık çıkınca olayı ihbar etti.

Aydın Devlet Hastanesi hakkında yapılan bir ihbar, doğruluğu ilgili devlet kurumlarınca açıklanması halinde büyük bir skandallar zincirini gözler önüne serecek cinsten.

Gazetemize yapılan ihbar ve iddialara göre, içlerinde Doktorlar, Gardiyanlar, Jandarma ve Polis Görevlilerinin de olduğu öne sürülen bir grup, yüksek paralar karşılığı bazı hükümlülere hastalık veya ameliyat gerekçesiyle yatış veriyor. Bu varlıklı ve imtiyazlı hükümlüler akşamları evlerine gidiyor, ya da çarşılarda rahatlıkla gezebiliyor.

Bu skandal iddia para bölüşümü anında ortaya çıktı. F.S. adındaki bir doktor paylaşımda anlaşmazlık çıkınca olayı ihbar etti.

Daha önce de adının mama skandallarında gündeme geldiği ve Erzurum'a sürüldüğü, ardından siyasi bağlantıları nedeniyle Aydın'a geri döndürüldüğü öne sürülen bu Doktor ile diğer bir kaç sağlık görevlisi hakkında, nefroloji hastalarını özel sektöre yönlendirerek oradan da menfaat temin ettikleri, ihbar niteliğinde tarafımıza iletilmiş, araştırmalarrımız sürmekteydi.

F. S. isimli bu doktorun ihbarı sonrası yapılan operasyonda iddiaların doğruluk payı ortaya çıktı. Bir hükümlü çarşıda gezerken yakalandı. Diğer hükümlülerin odalarında ise cep telefonu, bilgisayar gibi hükümlü ve tutuklulara yasak olan malzemeler ele geçirildi. Fakat toplumda infial yaratmaması ve devletin itibar kaybına uğramaması için yapılan operasyon, kamuoyuyla paylaşılmadı..

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER