© Aydın Şafak

Aydın BŞB’den beslenen trollerin işleri güçleri sövmek

TROLLER AYDIN BŞB VE EFELER’DEN BESLENİYORLAR… Aydın BŞB kontrolündeki gazeteci kisveli troller sağa sola hakaretler yağdırmaya devam ediyorlar. Tek görevleri aldıkları yüksek meblağlar karşılığı insanlara hakaret-itham ve iftira olan bu şahıslar, ahlaki değerlerden yoksun paylaşımlarıyla diğer medya kurumlarına da saldırmaya devam ediyorlar.

Bunlardan Ergün Poyraz, ağız dolusu küfürleriyle tanınıyordu.

Yine Cemil Ağırbaşer, canlı yayında küfürleri yanında insanlara iş bulma veya BŞB ile olan sorunlarını çözme vaadi karşılığı para toplamasıyla gündeme gelmişti.

Bu isimlerin yanında diğer bir isim de Arif Kunur çıktı.

Daha önce ekranlarda nasıl koyduk şeklindeki el hakereti ve hakaretleriyle gündeme gelen Arif Kunur, bu kez Efeler Belediyesi ile ilgili haber yapan kurumları hedef aldı.

Bilindiği gibi Efeler Belediyesi Fen İşleri Personeli Bahri Günay (42), bir kavgayı ayırmak isterken hayatını kaybetmişti. Bahri Günay'ın Efeler Belediyesi çalışanı olduğu her ne hikmetse özenle saklanırken, cenazesine ilişkin haberler de Efeler Belediyesi Basın Müdürlüğü’nden basına servis edilmemişti. Üzerine cenaze akşamına Efeler Belediyesi Zabıta ve Park Bahçeler Müdürlükleri tarafından halı saha maçı düzenlenmişti. Bu da Efeler belediyesi sayfasından canlı yayınlanmıştı.

Cenaze ile tek kelime edilmeyen resmi sayfada bu yayınlar büyük tepki gördü. Tepkiler üzerine gece geç saatlerde, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin'in cenazeye katılımı sosyal medyadan verilmiş ve taziye mesajı yayınlandı.

Gerçeklik buyken, Anıl Yetişkin'den başka diğer üst düzey siyasi ve bürokratların cenazeye katılmadıkları da ortaya çıktı.

Konuyla ilgili haberlerin yayına girmesi sonrası Aydın BŞB'nin gazeteci kisveli trollerinden Arif Kunur durumu, “Ota b..ka haber yapıyorsunuz” şeklinde değerlendirdi, kavgayı ayırmak isterken hayatını kaybeden Bahri Günay'a da hakaretlerde bulundu.

Yaşanan acı olayı “ot bk” şeklinde değerlendirme duyarsızlığını gösteren Arif Kunur, diğer basın mensuplarına da kirli ağzıyla ağır hakaretler yöneltti.

İsim vermekten korkan Arif Kunur'un paylaşımları, “Hem ağzı bozuk, hem insanlık değerleri yitmiş, hem millete hakaret ediyor. Yolsuzluk iddiaları içinde yüzen ASKİ önce Arif Kunur ve benzerlerinin ağzılarını temizlemeli” şeklinde değerlendirildi.

ANIL YETİŞKİN'E AĞIR BASKI VE AMBARGO

Öte yandan bu skandallar Efeler Belediyesi'nde yaşananları da gözler önüne serdi. Halkın sevdiği bir isim olan Anıl Yetişkin'e adeta sığıntı ve fazlalık muamelesi yapıldığı iddiaları, yaşananlarca kanıtlandı. Medyaya yansıyan pek çok haberde Anıl Yetişkin ile birlikte çalışan çok sayıda personelin baskılara maruz kaldığı, kimin işten atılıp kiminin sürgüne yollandığı iddiaları yer aldı.

Bunun yanında Efeler Belediyesi'ndeki Özlem Çerçioğlu yapılanması Ozan Çavuşoğlu-Barış Altıntaş-Polat Bora Mersin ile CHP Efeler İlçe Başkanı Süha Bayırlı'nın ayrı toplantılar yapıp paralel yönetim oluşturdukları da, yine haberlere yansımıştı.

Çerçioğlu yapılanması gibi Çerçioğlu medyasının da, Efeler Belediyesi Basın alanında hükümran olduğu kaydediliyordu. Anıl Yetişkin'in cenaze törenine katılması ve başsağlığı haberlerinin kasıtlı şekilde yayınlanmadığı, akşamına aynı sayfadan maç yayını verilerek Anıl Yetişkin'in, Çerçioğlu yapılanması tarafından hedef gösterilmesi oyunu olduğu vurgulanıyor.

Bilindiği gibi daha önce yaşanan işten çıkarma ve mobinglerde Özlem Çerçioğlu'nun sağ kolu Ozan Çavuşoğlu ile yapılanmanın diğer isimlerinin Anıl Yetişkin'i devre dışı bırakarak operasyon yaptıkları ortaya çıkmıştı.

Ayrıca Anıl Yetişkin'in istifaya zorlanarak yerine Barış Altıntaş ya da Rıza Yörüyen'in getirilmesi operasyonunun sürdüğü, gelen bilgiler arasıda yer alıyor.

Bu alanda hizmet veren Arif Kunur ve benzerlerinin sadece BŞB değil, BŞB talimatıyla Efeler Belediyesi'nde de fonlanmaları, Anıl Yetişkin'e kurulan komplonun delillerinden biri kabul ediliyor.

Hem BŞB hem Efeler'den Çerçioğlu talimatıyla yapılan bu haber ve paylaşımların, Anıl Yetişkin'i zor duruma düşürmek ve “Böyle Başkana böyle medya” dedirtmek amaçlı yapıldığının altı çziliyor.

Arif Kunur'un da Anıl yetişkin'i övüyor ve koruyor gibi davranp aynı paylaşımlar içerisinde sövgüye varan ifadeler kullanmasının amaçlarını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER