0.542. 537 86 70

Yavuzlar İnşaat’tan eğitime örnek destek…

Yavuzlar İnşaat A.Ş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda sosyal sorumluluk projesi kapsamında eğitim sektörünü destekleme kararı aldı.

2019-10-27

Ege Bölgesi'nde 40 yıllık Söke firması olarak eğitime aralıksız destek veren Yavuzlar İnşaat, bu desteklerini aralıksız sürdürüyor.
Bu sene de 100. Atatürk Ortaokulu ile iletişime geçerek okulun ihtiyaçlarını gidermek için çalışma başlatan Yavzular İnşaat, Söke’deki okulun engelli rampası tadilatı, çit ihtiyacı ve sınıfların boyanması gibi ihtiyaçları gidermeye başladı.
Bunun yanında Mylife City projesinin gerçekleşeceği Efeler’de ilçesinde de her alana dokunarak bölgenin modern, görsel anlamda dikkat çeken bir görünüme kavuşturmak için çalışma yürüten Yavuzlar İnşaat, bu anlamda eğitim sektörüne  ağırlık verdi., 
Milli Eğitim Müdürlüğü ile iletişime geçerek Efeler’e bağlı okulların ihtiyaç listesini talep ettiklerini söyleyen Yavuzlar İnşaat Kurumsal İletişim Sorumlusu Kadriye Seyrek, Dalama İİlköğretim Okulu Müdürü Rıdvan Güleç ile de iletişime geçerek 24 Ekim Perşembe günü okullarında ziyaret edip tadilat tespiti yaptıklarını ve hemen okula Yavuzlar İnşaat Mylife City Satış Ofisi çalışanları ve Yavuzlar İnşaat personelleri ile giderek, sınıfların boyanması işlemine başladıklarını anlattı.

İLK ÖNCE ATATÜRK BÜSTÜ

Tadilatı yapılması gerekenlerin en başında gelen Atatürk büstünün ölçülerini alarak tadilat için gerekli işlemlere başladıklarını anlatan Yavuzlar İnşaat Kurumsal İletişim Sorumlusu Seyrek, "Tek seferlik değil belirli aralıklarla işlemlerimiz devam edecektir" dedi.

Okul Müdürü Rıdvan Güleç de Yavuzlar İnşaat yetkililerine ve çalışanlarına Dalama İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve halkı adına teşekkürlerini ileterek herkese örnek olması dileğinde olduğunu belirtti.

Okul Aile Birliği Başkanı Serap Özen ise; Yavuzlar İnşaat’ın Efeler’in en uzak mahallesi olan Dalama'ya  gelerek böyle bir faaliyette bulunmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini, çocuklarının fiziki şartları daha iyi bir okulda eğitim göreceklerinin mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti.

Sepetim