0.542. 537 86 70

Yalan makinesi gibiler…

Yaptıkları TV programında Erkan Karaarslan’ın FETÖ adına Afrika’ya çanta çanta para taşıdığını öne süren Belediye Eski Başkanı Hüseyin Aksu ile Emin Aydın’ın doğru bilgi vermediği Devletin Mersin 7. Ağır Ceza Mahkemesi’ne sunduğu raporlarla ortaya çıktı. Raporda Erkan Karaarslan’ın hayatı boyunca Afrika kıtasının hiç bir yerine adım atmadığı belgelendi.

2020-12-04

İftira ve kumpas odağı haline gelen Denge Grup yalanları bir bir ortaya çıkıyor.

Piyasaya olan 4 milyonluk borçları nedeniyle ilçe hemşehrileri Mustafa Savaş’ın desteğiyle konkordato ilan eden Denge Grup, kendini kurtarmak için “yalan makinesi gibi” üfürme haberlerine devam ediyor.

Son olarak müflis eski Belediye Başkanı Hüseyin Aksu ile Emin Aydın yaptıkları programda Erkan Karaarslan’ın FETÖ adına Afrika’ya çanta çanta para taşıdığını öne sürmüşler, kesin bilgi diye bu iftirayı da halka kirli bilgi olarak aktarmışlardı.

Mersin’de süren dava tutanakları incelendiğinde, MİT - Emniyet - MASAK tarafından mahkemeye sunulan raporlarda, Erkan Karaarslan’ın hayatı boyunca Afrika kıtasının hiç bir yerine adım atmadığı belgelendi.

Devletin mahkemelere sunulan resmi belgelerinde Erkan Karaarslan’ın Afrika kıtasına adım bile atmadığı ortaya çıktığına göre, Denge Grup ve Hüseyin Aksu’da kaldıysa ahlak gereği aynı ekranlardan özür dileyip dilemeyecekleri merakla bekleniyor.

Aydın Şafak olarak yalan – iftira - kumpası gazetecilik mesleği diye yutturmaya kalkan Aydın Denge Grup denen oluşumu tüm eylemleriyle deşifre ediyor, evrakta sahtecilik - hileli mal kaçırma gibi yüz kızartıcı fiilleri bilirkişi raporlarına girmiş, Mustafa Savaş desteğiyle çektikleri kamu parası olan 1 milyon 100 bin lirayı ödemeyip yetim hakkını mal kaçırma yoluyla iç etmeye çalışan bu zihniyeti, hem meslek örgütleri hem halkımızın vicdani takdirlerine bırakıyoruz.

Sepetim