0.542. 537 86 70

Ülkü Ocaklarından şehit ailelerini ziyaret..

Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Emre Özbey, Aydın’ın çeşitli ilçe ve köylerinde oturan Ülkücü Şehit ailelerini ziyaret etti. Başkan Özbey’e, İlçe Ocak Başkanları ve İl Yöneticileri eşlik etti.

2018-04-10

Ülkücü Şehit Ömer Yüce'nin Bozdoğan Kazandere Köyü'ndeki annesi Münevver Yüce ile başlayan ziyaret programı, daha sonra Ülkücü Şehit Mehmet Ali Akın'ın Nazilli Aslanlı Mahallesi'nde ikamet eden annesi Müşerref Akın’ın ziyareti ile devam etti. Son olarak Ülkücü Şehit Özcan Özer'in annesi Sabriye Özer’in Kuşadası Davutlar'daki evi ziyaret edildi.

Ziyarette duygu dolu anlar yaşandı. Başkan Emre Özbey’in şehit annelerini ihtiyaçlarını sorması üzerine; sadece duaya ihtiyacı olduklarını söyleyen şehit aileleri: “Gelmeniz, arayıp sormanız, bizlere unutulmadığımızı göstermeniz yeterli. Allah hepinizden razı olsun” dediler.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un selamlarını ailelere ileten Başkan Özbey; "Ahde vefa imandandır! düsturunca Ülkücü Şehit ailelerimizi ziyaret etmek, onların evladı olarak her zaman yanlarında olmak boynumuzun borcudur. Bu Vatan için fedakârlık yaparak bedel ödeyen, önce vatanım, milletim ve bayrağım diyen sizler başımızın tacısınız. Siz, bütün Ülkü Ocaklıların kalbinde yer edinerek, gönüllerinde bayraklaştınız. Ben, Ülkü Ocakları adına size bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Ülkü Ocakları’ın ziyaret programlarının devam edeceği öğrenildi.

Sepetim