0.542. 537 86 70

“Ülkeye böyle valiler lazım…”

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in paylaştığı İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın bir kadın vatandaşın önünde diz çöktüğü anı gösteren fotoğraf gündem oldu.

2019-12-12

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in paylaştığı, İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ın bir kadın vatandaş karşısında diz çöktüğü fotoğraf gündem oldu.

İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ın makamında çekilen fotoğraf sosyal medyada günün en çok konuşulanları arasına girdi. Fotoğrafta Vali Ayyıldız kadın bir vatandaşın önünde diz çöküp vatandaşı dinliyor.

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel danışmanının çektiği fotoğrafı Twitter'daki kişisel hesabından paylaşarak, "İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın makamında çekildi bu fotoğraf. Randevumuz vardı, beklemeden odaya alındık. Vali diz çökmüş vatandaşın derdini dinliyor. Danışmanım Seyfettin Şen o anı ölümsüzleştirdi. Bize böyle valiler lazım. Halkın önünde diz çöküp derman bulanlardan. Kutluyorum" ifadelerini kullandı.

MAKAM KAPISI HEP AÇIK…

Görev yaptığı her yerde makam kapısını sürekli açık tutan İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Aydın Valiliği yaptığı dönemde yaptığımız bir röportajda devletin kapısının vatandaşa her zaman açık ve önceliğinin vatandaşın sorununu çözmek olduğuna vurgu yapmış “Sadece burada değil; kaymakamlık ve vali yardımcılığı yaptığım dönemlerde de kapım her zaman açık oldu. Hem gönlüm hem de kapım her zaman açık. Vatandaş kapıda beklemez. Biz burada olduğumuz sürece öncelik vatandaşındır. Vatandaşımız bu kapıya geldiği zaman işini görmeden dönmeyecek veya en azından neden olmadığını bilecek” demişti.

Vali Ayyıldız’ın makam kapısı İzmir’de de vatandaşa hiç kapanmadı.

Aydın’dan önce Zonguldak’ta valilik yapan İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve eşi Dilek Didem Ayyıldız hayırseverlikleri ile tanınıyor.

Sepetim