0.542. 537 86 70

TÜRKAV Yönetim Kurulu belirlendi..

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Görevlisi Uzman Psikolog Gülşah Şükran KALE TÜRKAV Aydın Şubesi Yönetim Kurulu başkanlığına yeniden seçildi.

2021-04-03

TÜRKAV Aydın Şubesi Seçimli İstişare Kurulu Toplantısını 25 Mart 2021 günü Milli Aydın Bankası Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.

Toplantıya MHP Aydın İl Başkanı Haluk ALICIK ve yönetim kurulu, Aydın Ülkü Ocakları İkinci Başkanı Mustafa BULUR ve yönetim kurulu, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen İl Başkanı Ahmet BOZKURT, Türk Büro-Sen İl Başkanı Mehmet Kamil TAŞKIR, Türk Eğitim-Sen İl Başkanı Veli YILDIRIM, Türk Eğitim-Sen Efeler İlçe Başkanı Mehmet ÜNVER ve vakfın üyeleri katılım sağladı.

Pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleştirilen toplantıda 2021 yılı başında TÜRKAV Genel Merkezi tarafından atanan, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Görevlisi Uzman Psikolog Gülşah Şükran KALE oy birliği ile yeniden yönetim kurulu başkanı olarak seçildi.

KALE yaptığı konuşmada, kentin milliyetçi aydınları olarak, önce Aydın’ın tarihini ve zenginliklerini öğrenerek üyeleri arasında dayanışma ve kaynaşma sağlayacaklarını, ardından kentin sosyal sorunlarına ilişkin çeşitli kurum ve kuruluşlar ile işbirliği halinde projeler geliştirerek çalışmalar yapmak hedefinde olduklarını ifade etti.

Türkiye Kamu-Sen üyesi olan kamu çalışanlarını üye olarak kabul edebildiklerini söyleyen Başkan KALE, projelerinde sendikalarla bir arada çalışmak istediklerini dile getirdi.

TÜRKAV Aydın Şubesi’nin Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: 

Gülşah Şükran KALE (ADÜ), Hasan ÜNLÜ (ADÜ), Zekeriya Kürşat DÜŞÜNCELİ (MEB), Naime GÖRENER (SB), Kadriye Gizem PEHLİVAN (MEB), Şerafettin CİVAN (SB), Serdar USTA (MEB), Şükrü ÖMÜR (ADÜ), Nergiz YÜKSEL (ADÜ).

Denetleme Kurulu: Hakkı ÇELİK (MEB), Zehra ÖZDEMİR (MEB), Erdinç VURAL (ADÜ). 

 

Sepetim