0.542. 537 86 70

Takımına güvenmeyen başkan…

Nazilli’de “Asrın Davası” olarak bilinen (129 sanıklı) davada “İhaleye fesat karıştırmak, rüşvet almak ve vermek” suçlamasıyla Nazilli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan ve yattığı cezaevinden kefalet ile serbest bırakılan Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Özgen Türker’in bugün oynanacak olan Nazilli Belediyespor-Altay maçı için taraftarların açtığı Instagram hesabında düzenlenen “Altay-Nazilli maçını kim kazanır?” anketinde, tercihini Altay’dan yana kullandığı ortaya çıktı.

2018-02-10

Kulübüne güvenmeyen başkan rakip takım Altay’a oy verdi!

Nazilli’de İnci Yapı tarafından yapılan “İkizkuleler” inşaatında da işin başına geçirilen Özgen Türker son olarak Erdoğan Eker’in ardından Nazilli Belediyespor Kulüp başkanlığına seçilmişti.

Nazilli’de adı skandallarla anılır olan Özgen Türker’in son skandalı ise dudak uçurtacak cinsten…

Kötü gidişatı nedeniyle ligde 14 puanla düşme hattında olan Nazilli Belediyespor için sosyal medya sitesi Instagram da Naznaz1967 isimli hesapta anket düzenlendi.

Bugün oynanacak olan “Nazilli Belediyespor-Altay maçı’nı kim kazanır?” konulu ankette Nazilli Belediyespor yüzde 73 oranla açık ara önde giderken, Kulüp Başkanı Özgen Türker’in de aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından oyunu Altay’dan yana kullanması hem dikkat çekti hem de eleştirilerin odağı oldu.

Türker’in bu tutumu Nazilli Belediyespor camiası ve taraftarlar arasında şaşkınlık ile karşılanırken, “Kendi takımına güvenmeyen bir kişi bu kulübe nasıl başkan yapılır anlayabilmiş değiliz” yorumunu yaptılar.

Öte yandan Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Özgen Türker’in, Nazilli'nin galibiyetine 6.80  oran veren iddia oynadığı ve burada da rakip takıma para yatırdığı tahmin ediliyor.

Haber Kaynağı: Murat GÜRKAN

Sepetim