0.542. 537 86 70

Susanlar… Susmayanlar…

Aydın'da FETÖ ve yolsuzluğa karşı kelleyi koltuğunun altına alarak mücadele verenler her türlü fiziksel ve ruhsal tehdit, baskı, yalnızlaştırma içinde bırakılırken, haksızlıklar karşı verilen mücadeleyi tribünden seyredenler var…

2018-03-03

Aydın'ın duayen Gazetecisi, Abimiz Yalçın Yıldırım'ın belki de bazılarını ayıltmak için yaptığı ki benim ayılacaklarına dair artık pek kanaat etmediğim;

"MEHMET ERDEM DIŞINDA AK PARTİ AYDIN TEŞKİLATI’NIN AYDIN MİLLETVEKİLİ VAR MI ACABA?! BİR ARA 6 BUÇUK YIL İL BAŞKANLIĞI YAPMIŞ M. SADIK ATAY OLMUŞTU... ODA BİRİLERİNİN ELİNDE TUTTUĞU HAKSIZLIK İPİYLE BOĞDURULDU. ZEYNEP KARAHAN USLU O DÖNEM ANKARA'DAN ADAY GÖSTERİLDİ. DAHA SONRA 7 HAZİRAN’DA MİLLETVEKİLİ SEÇİLEN M. SADIK ATAY GİTTİ, 1 KASIM 2015 GENEL SEÇİMLERİNDE:

* MEHMET ERDEM AYDIN’DAN,

* ABDURRAHMAN ÖZ ANKARA’DAN,

* MUSTAFA SAVAŞ ANKARA'DAN ADAY GÖSTERİLEREK, AK PARTİ’NİN AYDIN MİLLETVEKİLİ OLDULAR…

ARADAN GEÇEN 2,5 YILDA;

MEHMET ERDEM DIŞINDA ANKARADAN LİSTELERE KONULARAK SEÇİLEN ABDURRAHMAN ÖZ VE MUSTAFA SAVAŞ AK PARTİ AYDIN TEŞKİLATI’NIN MİLLETVEKİLİ OLMADI.

DAHA KÖTÜSÜ OLAMADI.

AYDIN HİÇBİR ZAMAN UMURLARINDA OLMADI.

BAZEN HAFTA SONLARI LÜTFEDİP ANKARA'DAN GELDİKLERİ AYDIN'DA YANLARINA ALDIKLARI FOTOĞRAF ÇEKMESİNİ BİLEN HER HANGİ BİR PARTİLİ İLE 3-5 ZİYARETTE BULUNUP FACEBOOK SAYFALARINDAN PAYLAŞIP DURUMU KURTARMAYA ÇALIŞTILAR... YAPTIKLARI EN BAŞARILI İŞ BU...

ÖZELLLİKLE MUSTAFA SAVAŞ BU KONUDA ÇOK BAŞARILI OLDU. ABDURRAHMAN ÖZ'ÜN AYDIN TEŞKİLATI’NIN "İKİYE'YE BİR" OYUNA KARŞI BAZEN SAVUNMA, BAZEN HÜCUM YAPARAK MİLLETVEKİLİ OLMASI ÇABASINI DA TAKDİR İLE TARİHE NOT DÜŞMEK GEREKİR.

ŞUNU DA SÖYLEMELİYİM:

SİZ DAHA MUHALEFET GÖRMEDİNİZ AK PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLLERİ...

SİZ ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'NA YAPILAN MUHALEFETİN YÜZDE BİRİNİ YAŞASANIZ AYDIN'DA SOKAĞA BİLE ÇIKMAYA TEREDDÜT EDERSİNİZ..."

* * *

"CHP'Lİ ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'NUN ADNAN MENDERES'İN MEMLEKETİ VE MERKEZ SAĞIN KALESİ OLAN, 2009'DA FETHETTİĞİ AYDIN'I CHP'NİN ELİNDEN ALACAK VE BÜYÜKŞEHİR BİNASINA AK BAYRAĞI DİKECEKMİŞLERMİŞ!

KİMİNLE?

SAMİMİ OLDUĞU GAZETECİ'LERİ TELEFONLA ARAYARAK PARTİSİNİN MİLLETVEKİLİ HAKKINDA ALEYHTE HABER YAPILMASINI İSTEYEN DANGALAK BELEDİYE BAŞKANI İLE Mİ?"

* * *

"EY AK PARTİ VEKİLLERİ...

MADEM FETÖ VE YOLSUZLUKLA MÜCADELE ETMİYORSUNUZ VE KORKUSUZCA, HESAPSIZCA MÜCADELE EDENLERİN YANINDA OLMAYIP, DESTEK VERMİYORSUNUZ HİÇ OLMAZSA GÖLGE ETMEYİN… (GÖLGE ETMEMEK BİLE DESTEKTİR..)

AYDIN HALKINA ŞUNUN HESABINI VERECEKSİNİZ...

SİZLER; ZAMAN ZAMAN NADİREN DE OLSA "ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'NA, HALUK ALICIK’A GÖSTERMELİK MUHALEFET YAPMA" SİYASETİ DIŞINDA BU GÜNE KADAR AYDIN'DA NE İŞ YAPTINIZ? KENDİ GÜCÜNÜZLE AYDIN’A HANGİ ESERLERİ KAZANDIRDINIZ?" şeklindeki paylaşımları ile Aydın'da FETÖ ve yolsuzluğa karşı kelleyi koltuğunun altına alarak her türlü fiziksel ve ruhsal tehdit, baskı, yalnızlaştırma, haksızlık ve özellikle tırnak içine alarak ve büyük harflerle yazıyorum "DUYARSIZ" tavırlara rağmen kendisine inanmış bir kaç arkadaşıyla maçta olup top koşturması gereken birileri tribüne çıkıp seyretmeyi tercih ederken;

Canla başla mücadele eden İçişleri Bakanlığı tecrübeli Müsteşarlarından Haldun Haşmet Aysan'ın kendi sosyal hesabından ASKİ'nin yaptığı bir  akaryakıt ihalesiyle ilgili Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'na uyarı niteliğindeki paylaşımının altına DYP'nin ve sosyal yaşamın sevilen isimlerinden Cengiz Toprak'ın "Arkadaşlar yazdıklarınız yorumlarınız tamam anladım.. Amma sizin bu Büyükşehir Belediyesinde MECLİS ÜYELERİNİZ var mı yok mu bir onu söyleyin. Sevgili Dostum Haşmet AYSAN olmasa bunları kimse duymayacak bilmeyecek ve herkes Haşmet kardeşimin arkasına sığınmış gidiyor..

… EĞERKİ ORTADA BİR YOLSUZLUK VARSA YANLIŞLIK VARSA BU SADECE ÖZLEM ÇERÇİOĞLUNUN SUÇU KABAHATİ DEĞİLDİR. ÖZLEM SUÇLUYSA BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNİZDE SUÇLUDUR. HADİ BURADAKİ YORUM YAPAN HER PARTİLİLER SİZLERİN MECLİS ÜYELERİNİZ NEREDE NEDEN SUSUYORLAR SÖYLEYİN. BİR TANE DELİ ÇIKMIŞ HERŞEYİ AÇIKLIYOR SİZLERDE GEÇİNİYORSUNUZ..." şeklindeki yorumu aslında birilerinin başlarını iki ellerinin arasına alıp düşünmeleri gerektiğini ve vicdanlarının mahçupluk sigortalarının attığını ortaya koyması açısından oldukça değerli ve önemli buldum.

Benim bu düşünceleri, yazıları, paylaşımları değerli ve önemli bulmam Aydın'da birşey değiştirir mi ?

Elbette Hayır.

Ama hiç değilse haksızlık karşısında susan Dilsiz Şeytanlar grubunun bir üyesi olmam. Elhamdülillah.

Sepetim