0.542. 537 86 70

Söz verdi, yaptı..

Geçtiğimiz hafta Kuloğulları Mahallesi’ni ziyaret eden Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, mahalle sakinlerinin kendisinden istediği hizmetleri yerine getiriyor..

2018-04-01

Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kent merkezine 35 kilometre mesafede bulunan Kuloğulları Mahallesi’nde Efeler Belediyesi tarafından yaptırılan Aile Çay Bahçesi’nde iyileştirme çalışmaları yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, aynı zamanda muhtarlık hizmet binasının boyamasını da gerçekleştirerek yeni görünümüne kavuşturdu.

Geçtiğimiz hafta Kuloğulları Mahallesi’ni ziyaret eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürü Figen Çakırtaş ile mahalledeki çalışmaları yerinde inceledi. Kuloğulları Mahallesi Aile Çay Bahçesi’nde çalışan ekiplere ‘kolay gelsin’ dileklerinde bulunan Başkan Özakcan, mahalle halkının talep ve isteklerini de dinleyerek not etti.

Efeler Belediyesi’ne bağlı 83 mahallenin tümüne eşit şartlarda hizmet götürmeye çalıştıklarını ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Efeler ilçe merkezimize uzaklığı nedeniyle bizlere kişisel olarak ulaşmakta zorlanan mahallelerimizi mümkün olduğunca biz ziyaret etmeye çalışıyoruz. Mahalle halkımızın ayağına giderek, talep ve isteklerini yerinde inceliyor, görev ve sorumluluk alanımızda yer alan tüm istekleri imkânlarımız ölçüsünde gerçekleştiriyoruz. Kuloğulları Mahallemiz, ilçe merkezimize uzak mahallelerimizden biri olmasına rağmen, götürülen hizmet bakımından bir o kadar yakın. Vatandaşlarımızın talep ve istekleri bizler için çok önemli. Mahalle muhtarlarımızla uyum içinde çalışarak hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.

Sepetim