0.542. 537 86 70

Söz konusu CHP olunca sus pus..

Partisi içindeki kadın cinayeti, kadına taciz ve tecavüz konularında sus pus olan CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, ülke genelindeki kadın cinayetleri hakkında açıklama yaparken tüm Türkiye’nin bildiği rakamları “havanda su döver” gibi kamuoyuna paylaştı?!

2021-01-03

Partisi içinde yaşanan kadın cinayeti, kadına taciz ve tecavüz konularında bu güne kadar tek bir kelime açıklama yapmayan CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, 2020 yılını değerlendirirken kadın cinayetleri konusunda açıklama yapması siyasi çevrelerde “alay konusu” oldu.

Her yaptığı basın açıklaması ve gündem oluşturmak için harcadığı çaba “Havanda su dövüyor” şeklinde değerlendirilen Ayşe Özdemir’in, CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Öztürk’ün öldürülmesi konusunda sessiz kalması, son yaptığı kadın cinayetleri konusundaki açıklamasının samimi olmadığını gösteriyor.

Ayşe Özdemir yaptığı yazılı basın açıklamasında net rakamlar verdi.

Düzenlediği basın toplantısında 2020 yılında gerçekleşen kadın cinayetlerini değerlendirerek verileri paylaşan CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Özdemir, kadın cinayetlerinin hemen hemen hepsinin yakınları tarafından işlendiğini kaydederek, “2020 yılında en az 297 kadın katledildi, 161 kadın da şüpheli şekilde öldü. Aldıkları göstermelik cezalarla adeta sırtları sıvazlanan katiller, can almaya devam etti. Kadınlar, en çok ateşli silahlarla, evlerinde ve sokak ortasında öldürüldü” dedi.

Akıl almaz muhteşemlikteki projelerine bir yenisini daha ekleyen CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, yönetim kurulundaki kadınlar ile birlikte, başarılı bir ekip çalışması gerçekleştirerek, hiç kimsenin bilmediği, uzun uğraşlar ve çalışmalar neticesinde ortaya çıkardığı?! kadın cinayetleri konusunda edindikleri istatiki bilgileri kamuoyuna açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız “Ayşe Özdemir köy yanarken baş tarıyor” başlıklı haberde, Özdemir’in yönetim kurulu ile birlikte kadınlar yararına, doğum günü kutlama projesi gibi projeler ürettiğini ve bunların sadece kınama ve basın açıklamaları olduğunu bildirmiştik.

Hiç kimsenin düşünmediği bir konuda proje üretip yine gündem yaratan Ayşe Özdemir ve yönetimi, öldürülen kadınların sayısını verirken, özellikle partisinde konuşulan kadına taciz ve tecavüz konusunda henüz bir açıklama yapmadı.

Ayşe Özdemir' e soruyoruz..

Kadın cinayeti konusunda yapmış olduğunuz araştırma ve açıklamadan sonra, özellikle CHP’de konuşulan kadına taciz ve tecavüz ile ilgili araştırma yapıp, sonuçları basın açıklaması ile kamuoyuna duyuracakmısınız? Basın açıklaması yaparken öldürülen Partiniz üyesi Zeynep Öztürk de aklınıza geldi mi? Zeynep Öztürk cinayeti konusunda da bir açıklamanız olacak mı?

HABER MERKEZİ

Sepetim