0.542. 537 86 70

Söke Mylife Point start verdi…

Yavuzlar İnşaat A.Ş’nin Söke merkezde yer alan görkemli projesi Mylife Point projesi hızla ilerliyor. Temel atma çalışmalarına Ekim sonunda başlanacak projenin zemin etütü çalışmaları başladı.

2019-10-03

Toplamda 2 blok ve cadde dükkanlardan oluşacak 184 dairenin yer alacağı büyük projenin ana hatları daha önce belirlenmişti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İmar Yönetmeliği’ndeki değişikliğinden kaynaklanan sebeplerden dolayı proje beklemedeydi. Konut sahibi olmak isteyenlerin heyecanla beklediği göz kamaştırıcı proje diğer projelerinde olduğu gibi Yavuzlar İnşaat’ın modern, çağına yakışan ve kullanışlı konut stilini mimari yapıya yansıtıyor.

Yavuzlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Melih Yavuz Ekim sonunda temelleri atılacak projenin çok kısa bir sürede tamamlanacağının müjdesini verdi.

HAYAL ETTİĞİNİZ NOKTADASINIZ…

Söke şehir merkezinde, şehrin tüm dinamiklerinin kesişim noktasında yer alan proje geniş sosyal alanları ve modern stili ile fark yaratıyor.

Mylife Point projesinde ev sahipleri, şehir hayatından uzaklaşmadan pek çok sosyal etkinliği rahatça yapabilecekleri huzurlu, konforlu ve modern bir konuta sahip olacaklar.

Kentin her noktasına kolaylıkla ulaşım sağlanabilen elverişli ve merkezi konumu ile değerlenen projenin bölgede eşi benzeri yok. Kent merkezinde modern bir konut düşleyenler için Mylife Point ile kelimenin tam anlamıyla hayal ettikleri noktada olacaklar.

PROJEYE İLGİ ÇOK YOĞUN

Sökeliler’in ve Söke’de konut yatırımı yapmayı planlayanları şimdiden projeye yoğun bir ilgi gösterdiklerini belirten Yavuzlar İnşaat yetkilileri, projenin özellikle konumu ile dikkat çektiğinin altını çiziyorlar.

Öte yandan proje, Söke’nin en yüksek konut projesi olması özelliği ile de benzerlerinden ayrılıyor. Bu denli büyük bir projenin Yavuzlar İnşaat güvencesine sahip oluşu da projenin bir diğer artısı.

İnşaat sektöründe duraklama olmasına rağmen Yavuzlar İnşaat’ın tüm projelerinin hızla ilerliyor oluşu Mylife Point’de ev sahibi olmak isteyenlere güven veriyor.

Sepetim