0.542. 537 86 70

Sinan Ceyhan’dan Atabay’a ince mesaj…

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’a yakınlığı ile bilinen CHP’li Meclis Üyesi Sinan Ceyhan’ın sosyal medyada Atabay’ı eleştiren paylaşımın altına “Biz de olmasak Akif Hamzaçebi’nin dünyadan haberi olmayacak” şeklinde yorumu hem gündem yarattı hem de “Başkan Atabay’a verilen ince mesaj” olarak değerlendirildi…

2018-11-24

“Turizm Kenti Didim” olarak anılan Didim ilçesi son aylarda “Mağazin Kenti Didim” şeklinde anılmaya başladı. Gün geçmiyor ki Didim’de yeni bir mağazinsel haber patlak veriyor.

Bu haberlerden biri de Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın yaşadığı “Aşk videosu..” Dillerden düşmeyen bu hikâye gazetelere konu olurken CHP’li Başkan Atabay’ın icralık makam aracını sosyal medya üzerinden konu eden Arif Çolak’ın paylaşımı gündem yarattı. “Didim Aşk”la mı yönetiliyor? haberinin ardından sosyal medyada Başkan Atabay’ın icralık makam aracını konu alan paylaşımını en yakınında bulunan CHP’li Meclis Üyesi Sinan Ceyhan’ın beğenerek “Biz de olmasak Akif Hamzaçebi’nin dünyadan haberi olmayacak” şeklinde yorum yapması Didim’de gündem yaratırken oldukça da manidar bulundu.

CHP’li Sinan Ceyhan paylaşımın altına yaptığı yorumu daha sonra Didim’de gündem olunca kaldırması son günlerde eşi Serap Şen Ceyhan ile birlikte kamuoyunda ismi sıkça geçen Ahmet Deniz Atabay’a gönderilen bir mesaj olarak değerlendiriliyor.

Deniz Atabay’ın Meclis Üyesi Sinan Ceyhan’ın ismi daha önce de halk arasında “alem dayağı” olarak yorumlanan haberlerle Didim gündeminde konuşulmuştu. Bir berber dükkanında saldırıya uğrayarak dayak yiyen Sinan Ceyhan yüzünden yaralanmış, Devlet Hastanesinde Acil servisinde tedavi edilmişti..

Sepetim