0.542. 537 86 70

Sevgileri engel tanımadı…

Aydın Sosyal Engelliler ve Dayanışma Derneği Başkanı da olan, 50 yaşındaki Efeler Belediyesi Personeli Yücel Balkım ile 49 yaşındaki Sibel Köksal, Çeştepe Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın kıydığı nikahla dünya evine girdiler.

2018-07-02

Balkım ve Köksal aileleri ile engelli vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen çiftin nikahını kıyan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Balkım ve Köksal ailelerinin çok değerli iki evladı Yücel ve Sibel evlenmek için bize başvurdular. Bizde evlenmelerinde bir sakınca görmeyerek şahitler ve katılımcılar huzurunda nikahlarını kıydık. Evlilikte mutlu olmanın yolu dört ‘S’ olarak formüle edilmiş; Birinci S sevgi, ikinci S saygı, üçüncü S sabır, dördüncü S sadakat. Ben sevgili Sibel ve Yücel’in bu değerlere yaşamları boyunca bağlı kalacaklarına, böylelikle hem kendilerine hem her iki aileye,  hem de her iki ailenin dostları olarak hepimize huzur ve mutluluk vereceklerine inanıyor, güveniyorum. Bu duygu ve dileklerimle evlilik cüzdanını her ikisine birlikte teslim ediyorum. Rabbim ömür boyu mutlu etsin. Bu nikahın çiftimize, ailelerine ve tüm sevenlerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yücel Balkım ve Sibel Köksal çifti Evlilik cüzdanını Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın elinden  davetlilerin alkışlarlarla aldı.

Aydın şafak Ailesi olarak Balkım ve Köksal çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz..

Sepetim