0.542. 537 86 70

“Sermayeleri iftira, hakaret..”

DP Efeler Belediye Başkan Adayı M, Mesut Özakcan, “Seçim çalışmalarını hangi parayla yaptın” sözleriyle kendisini karalamaya çalışan Özlem Çerçioğlu’na “Bunların yaptığı pislik. Bunlar bir panik içindeler. Şimdiye kadar yaptıkları tutmadı, en son bunları söyleme ihtiyacı duydular. Uydurmadıkları yalan yok” sözleriyle cevap verdi.

2019-03-27

Mustafa Savaş’ın “Faturaları göster! CHP logosu koymayarak billboardlara, reklâmlara harcadığın paraları Belediye bütçesinden harcamadın mı?” sorusunu cevaplayamayan CHP’li Özlem Çerçioğlu, DP’li Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a seçim çalışmalarında kullandığı paraların nereden geldiğini sordu. Başkan Özakcan’dan yanıt gecikmedi: “Yaptığı pislik. Projeleri yok. Panik içindeler. Uydurmadıkları yalan yok. İftirayla siyaset olmaz.”

Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mesut Özakcan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın CHP’li Adayı Özlem Çerçioğlu’nun kendisini karalamaya yönelik “seçim çalışmalarını hangi parayla yaptın” sorusuna sert sözlerle cevap verdi.

“NEREDEN GELDİĞİ BELLİ”

Kardeşköy’de gerçekleştirdiği sokak konuşmasında “Bu harcadığın paraları açıklayacaksın” ifadelerini kullanan Millet İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Özlem Çerçioğlu’na yanıt veren Efeler Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Efeler Belediye Başkan Adayı M. Mesut Özakcan “Benim bütçemin nereden geldiği belli. Sen önce sana sorulanlara cevap ver. Veremezsin…” dedi.

“HALK DEĞERLENDİRECEK”

Vatandaşların gerçekleri bildiğini ve Çerçioğlu’nun kuru iftiralarına pabuç bırakmayacağını ifade eden Başkan Özakcan, “Aslında bunlara cevap vermek bile istemiyorum. Siyasi terbiyeme yakışmaz. Halkımız değerlendirecek her şeyi. Ama yine de söyleyeyim; Milletvekili emeklisiyim. Belediye başkanıyım. Eşim emekli. Allah’a şükür kira gelirlerim var” diye konuştu.

“PROJELERİ YOK”

Özlem Çerçioğlu’nun kendisi hakkında “Elbisesi bile yoktu, cebinde 5 kuruş parası yoktu” gibi cümleler kurduğunu da belirten Başkan Özakcan, “Bunların yaptığı pislik. Bunlar bir panik içindeler. Şimdiye kadar yaptıkları tutmadı, en son bunları söyleme ihtiyacı duydular. Uydurmadıkları yalan yok. Mesut Özakcan felç geçirdi gibi haber bile yapmışlar, yaymışlar. Bunlar çok çirkin şeyler. Takım elbisesiz meclise giremiyorsun. Milletvekilliği yapmış insanın takım elbisesi olmaz mı? İftirayla siyaset yapılmaz. Ama ne yapsınlar. Projeleri yok. 5 yıl önce yapacağız dediklerini de zaten yapamamışlar. Ne yapsınlar. Sermayeleri bu. İftira, hakaret. Ama vatandaş kimin ne olduğunu iyi biliyor. 31 Mart’ta benim yerime onlar verir cevabını” şeklinde konuştu.

İLGİLİ YORUM... TIKLA VE OKU..

http://www.aydinsafak.com/cercioglu-nu-ozakcan-korkusu-sardi-h3543.htm?fbclid=IwAR2t8Ub9r04Dzl3IizqPf04ya37TTWQ0-XyD9foAAlRN_Jh-gSMGjxY-HQk

HABER KAYNAĞI: http://www.mansetaydin.com/sen-once-sana-sorulanlara-cevap-ver/?fbclid=IwAR24x8wgGX6JEsSFr0_VTIpzlvnDbYxYKxvnFcHOo87-MtInQCty_Wj0GfQ

 

Sepetim