0.542. 537 86 70

Sen, olmayı seçtiğin kişisin…

Yeni bir başlangıcın yaşı yoktur, kendine güven..

2021-08-07

Ben Selda Asan ve birçok kişi bana “daha fazla unvanla hitap etse de...”  adım sadece  Selda Asan'dır. Bu dünyadaki konumum ise, insan derim ben hep.

Dedemin bana aktardığı güzelliklerden biri şudur:

“Durum ne olursa olsun dünyadaki en büyük özelliğimiz insan olmaktır. Bunu asla unutma..”

Dedemin bu sözlerini hafızamda tutarak, hayatta ne yapmayı seçersem seçeyim çok iyi olmak için çabalarım ve insan oluşumuzun hakkını veririm.

Ne yapmaktan hoşlanırım?

Devamlı çaba halinde değilim tabiki de.

Köpeğimle doğada uzun yürüyüşler yapmayı severim.

Çok gülerim, yüzerim, kitap okuyorum, sürekli bir şeyler öğrenirim ve zaman zaman sadece sevdiğim ve kendi istediğim şeyi yaparım.

Bir konuşma veya halka açık bir sunum yapma yeteneğim vazgeçilmezimdir.

Siz de kendinize güvenin ve insanlardan korkmayın!

Mesleki ve kişisel başarılarımız, genellikle konuşmamızın akıcılığına bağlıdır. Ancak genel olarak söylemek gerekirse, deneyimlerini paylaşmak isteyen tüm konuşmacılar, eğitmenler, koçlar, girişimciler konuşmalarının içeriğiyle ilgilenmektedir. Çok azı konuşma iletme tekniğine değer veriyor.

Birlikte, Aydın Şafak Gazetesi sayesinde, geçireceğimiz önümüzdeki aylarda eski konuşma alışkanlıklarımızı yeni, doğru olanlarla değiştirecek temel bilgileri edinecek ve doğal topluluk önünde konuşma korkusunu yenmeye çalışacağız.

Her bir olaya pratik bir açıdan yaklaşmak her zaman için doğru hamledir.

Bu nedenle devamlı beyni çalıştırmak gereklidir.

Zihniniz için yapacağınız egzersizler arasında okumak iyi bir tercih olabilir.

Aydın Şafak Gazetesi’nin sizler için uluslar arası, bakış açıları farklı olan insanlar seçerek siz okuyucularına ne kadar önem verdiğini, saygı ile yaklaştığını görmemek elde değil.

Aynı hassasiyeti bende göstererek periyodik olarak farklı konularda İspanya’dan yazılarımla farklı pencerelerden olaylara bakış açılarımı sizlere sunacağım.

Bizi takip eden sizlere şükranlarımı sunuyor bir dahaki haftaya tekrar buluşmak dileğimle.

Sağlıcakla, sevgiyle kalın…

Sepetim