0.542. 537 86 70

Savaş Tarım Fuarı’nı ziyaret etti…

AK PARTİ MKYK ÜYESİ AYDIN MİLLETVEKİLİ MUSTAFA SAVAŞ: "AYDIN'IN ACİL BİR FUAR ALANINA İHTİYAÇ VAR... BŞB'DE DESTEK VERMELİ..."

2018-02-18

BŞB BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'NUN POSTERLERİNİN ASILMASININ UNUTULMADIĞI TARIM FUARINDA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN POSTERİNİN ASILMASI UNUTULDU MU ?

AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, bu yıl 6’ıncısı düzenlenen ve sektör temsilcileri ile üreticileri bir araya getiren Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyaret etti. Aydın Gıda ve Tarım İl Müdürü Fuat Fikret Aktaş, Tariş Yönetimi ve Fuar yetkilileri tarafından karşılanan Savaş, "Aydın'a ivedi olarak her ay bir etkinliğin düzenlenebileceği uluslararası bir fuar alanı kazandırmak lazım" dedi.

Aydın Ticaret Borsası’nın öncülüğünde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, TOBB, KOSGEB, Aydın Valiliği, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın Sanayi Odası, Aydın Makine Mühendisleri Odası, Aydın Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, TÜMSİAD ve Ziraat Mühendisleri Odasının destekleriyle organize edilen

TARİŞ alanında açılan, 318 yerli ve ulusal firmanın stadının yeraldığı Tarım Fuarını AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, parti yönetimi ve birçok tesisi olduğu gibi Fuarın açıldığı Tariş alanını Aydın'a kazandıran Aydın'ın efsane Belediye Başkanı Hüseyin Aksu ile birlikte gezen Milletvekili Savaş, TARİŞ Yönetimine yaptığı ziyareti sırasında Aydın Büyükşehir Belediyesine çağrıda bulunarak, "Büyükşehir Belediyesine de sesleniyorum. Şehir ekonomisini canladırmak ve bir üst seviyeye taşımak Büyükşehirin de misyonu ve görevidir. Bu konuda yerel yönetimlerin elini taşın altına koymalı" dedi.

AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, ayrıca serbest bölgeyi bir an önce Aydın'a kazandırmak için çalıştıklarını belirterek Aydın ekonomisine, istihdamına ve gelişimine büyük katkı sağlayacak olan Serbest Bölge için arazi belirleme çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Savaş, ükke ekonomisinin 2019 yılında 2018'den çok daha iyi olacağını sözlerine ekledi.

Fuarı Aydın'ın efsane Belediye Başkanı Hüseyin Aksu ile birlikte gezen AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, standları tek tek gezerken kendisine gösterilen yoğun ilgiden moral buldu. Aydın Ziraat Odasının açtığı standa oturarak vatandaşlarla sohbet eden AK Parti MKYK Üyesi Savaş, traktör üzerine çıkarak kendisini takip eden gazetecilere poz vermeyi ihmal etmedi.

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi ile CHP'li Efeler Belediyesi’nin de stand açtığı ve onbinlerce kişinin ziyaret ettiği CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Posterinin asıldığı Fuar alanında Atatürk, Türk Bayrağı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım posterlerinin asılmaması dikkat çekerken fuarı gezen bazı vatandaşlar bu duruma tepkilerini gazetecilere ileterek gösterdiler.

HASAN KADİFE

Sepetim