0.542. 537 86 70

ŞAMPİYON OLDULAR…

Aydın İl Birincisi olan Nazilli Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Futbol takımı Kütahya’da yapılacak Türkiye Şampiyonası Gurup Birinciliği müsabakalarına katılacak..

2016-03-01

Liseler arası Erkekler Futbol İl birinciliği final karşılaşmasında İncirliova Spor Lisesini 9-8 mağlup ederek şampiyon olan Nazilli Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Futbol takımı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ederek şampiyonluklarını paylaştılar.

Okul Müdürü İsmail Şimşek ve Takım hocası Beden Eğitimi Öğretmeni Süleyman Kabasakal ile birlikte Başkan Alıcık’ı ziyaret eden öğrencileri tebrik eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Kütahya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası Gurup Birinciliği müsabakalarında başarılar dileyerek, “Siz gençlerden böyle güzel haberler alınca bizler çok mutlu oluyor ve gururlanıyoruz. Nazilli’mizin gençleri ile gerçekten onur ve gurur duyuyorum. Sporun siz geçler için ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serdiniz için her birinizi ayrı ayrı ve sizleri çalıştıran yetiştiren hocalarınızı tebrik ediyorum. Bu aşamaya kadar getirdiğiniz bu mücadelenizin sonunda Nazilli’ye Şampiyonluk Kupasını alarak gelmenizi istiyorum ve bütün gençlerimize örnek olmazı diliyorum” dedi. 

Türkiye Şampiyonası Gurup Birinciliği müsabakalarına katılacak olan Nazilli Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Futbol takımına Kütahya’ya gitmeleri için de Nazilli Belediyesine ait otobüsü tahsis edeceğini belirten Alıcık takımın Nazilli’ye şampiyon olarak dönmelerini istedi. 

Sepetim