0.542. 537 86 70

Reis boşuna “yalnızım” dememiş…

www.aydinsafak.com ORTAYA ÇIKARDI... BAKIN ANTİ REİSÇİ SAADET PARTİLİ İSMİ AYDIN'DA HANGİ AK PARTİLİ YÖNETİCİLER AĞIRLAMIŞ..

2018-06-03

* BU NE YAMAN ÇELİŞKİ... HAS PARTİ KÖKENLİ AK PARTİ İL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET KÜRŞAT UĞUR'UN, BİR BAŞKA İL YÖNETİM KURULU ÜYESİ İLE BİRLİKTE, AK PARTİ GENEL GENEL BAŞKANI CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A YÖNELİK AĞIR ELEŞTİRİLERDE VE SUÇLAMALARDA BULUNAN SAADET PARTİLİ MİLETVEKİLİ ADAYINI AYDIN'DA AĞIRLADIĞI ORTAYA ÇIKTI…

Şu andaki AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen gibi HAS Parti kökenli olan ve HAS Parti İl Başkanı iken sosyal medya hesaplarından AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaretvari ağır suçlamalarda bulunması nedeniyle kendilerini "Reisciler" olarak tanımlayan parti içi muhalefetin hedefindeki isim olan AK Parti Aydın İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kürşat Uğur hakkında ortaya atılan yeni bir iddia Aydın AK Parti Teşkilatında yeni tartışmalara ve büyük tepkilere neden olacağa benziyor.

Zira FETÖ'nün 15 Temmuz gecesi hain ve kanlı darbe girişimiyle hem iktidardan, hem de canından etmek istediği AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sosyal paylaşım hesaplarından ve sosyal medyadan uzun süredir ağır eleştirilerde ve suçlamalarda bulunan, FETÖ'den gözaltına alınan bazı isimleri savunan ve kimisinin savunmalarını üstlenen, Bylock'un tuzak olduğunu iddia eden, şimdi ise Saadet Partisi'nden Ankara 2. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı olan Avukat Ali Aktaş'ı bir panel için Mart ayı içerisinde geldiği Aydın'da ev sahipliği yapıp ağırlayan ismin AK Parti Aydın İl Başkan Yardımcısı Avukat Ahmet Kürşat Uğur olduğu ortaya çıktı.

Has Parti’de iken AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaretvari paylaşım ve suçlamalarda bulunduğu, ancak şimdi AK Parti'de bir zamanlar Has Parti'de birlikte siyaset yaptığı İl Başkanı Ömer Özmen'in yardımcısı olan Ahmet Kürşat Uğur'un, partisinin Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretvari ağır eleştirilerde ve suçlamalarda bulunan şimdi ise Saadet Partisi 27. Dönem Milletvekili Adayı olan Ali Aktaş'a geldiği Aydın'da ev sahipliği yapması parti içinde büyük bir çelişme ve şüphe uyandırdı.

Beraberinde İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kaymaz ile birlikte Anti Reisçi Saadet Partili Milletvekili Adayı Ali Aktaş'ı gün boyunca ağırlaması, seçim öncesi kafaları daha da karıştırdı...

Has Parti'de iken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaretvari suçlama ve eleştirilerde bulunan AK Parti Aydın İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kürşat Uğur'un, şu anda İl Başkan Yardımcılığı yaptığı Partisine, Kurucusuna, Genel Başkanına ve Cumhurbaşkanı’na kendisinin Has Partili iken yaptığı gibi uzun zamandır suçlayıcı ve zan altında bırakan hakaretvari ağır eleştirilerde bulunan, CHP, İYİ Parti ittifakının içinde olan Saadet Partisi'nden şu anda Miletvekili adayı olan Ali Aktaş ile sıkı bir ilişki içinde olması, kendilerini "Reisçi" olarak tanımlayan parti içi muhalefete "Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim..." deyimini hatırlatıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine yaptığı paylaşımların ortaya çıkmasından sonra parti içi muhalefetin hedefi haline gelen ve istifası istenen, ancak HAS Parti'de iken birlikte çalıştığı AK Partinin şimdiki İl Başkanı Ömer Özmen'in sonuna kadar arkasında durduğu yardımcısı Ahmet Kürşat Uğur'un Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için "Devlet yönetme ehliyeti yoktur..." diyen ve buna benzer daha birçok ağır eleştiri ve suçlamalarda bulunan, FETÖ zanlılarını savunan ve Bylock'un tuzak olduğunu iddia eden Saadet Partili bir isimle sıkı dost ve ilişki içinde olduğunun ortaya çıkması karşısında istifa edip etmeyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Sepetim