0.542. 537 86 70

Posacı, Çerçioğlu’nu eleştirdi..

Çine’deki konuşmasında eleştiri oklarını Aydın BŞB ve Başkanı Özlem Çerçioğlu’na çeviren AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Başkan Çerçioğlu’nun çevreci gibi görünmeye çalıştığını ancak Aydın BŞB olarak tedbirleri almadığı eleştirisini getirirken, “Hanımefendi çevreci görüntüsü vermeye çalışıyor ama Umurlu'da yarım kalan kanalizasyonu bile tamamlayamadılar. Altın çağı yaşatıyoruz diyorlar ancak Aydın'ın alt yapısı tel tel dökülüyor. Çevreciyim diyor ama Aydın’ın arıtmaları çalışmıyor. Belediye kaynaklarını doğru kullanmıyor. Kaynaklar israf ediliyor” dedi..

2020-01-19

“Tarım Bakanlığı’nda ithalat lobisi” olduğu vurgusu yaparak önemli bir çıkış yapan ve “İthalata kesinlikle karşıyım” söylemiyle hem çiftçilerin gönlüne giren hem de ülke gündeminde “Tarım Bakanlığı’ndaki ithalat lobisi” üzerine gözlerin çevrilmesini sağlayan Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu üyesi AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, bu kez de AK Parti Çine İlçe Danışma Toplantısı’nda, Aydın'ın alt yapısının tel tel döküldüğünü dile getirerek bir anda kamuoyunun dikkatini üzerine topladı.

Posacı, 31 Mart Yerel seçimlerinde CHP, HDP, SP, İYİ Parti’nin bir araya gelmesini “elma ve armutlar bir araya gelerek Çine’deki seçimi kazandı” değerlendirmesi yaparak AK Parti’nin Çine’de seçimi kıl payı kaybettiğine dikkat çekti. Yapılacak ilk seçimde hem Çine’yi hem de Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacaklarını savunan Posacı, “Eğer birlik ve beraberliğimizi bozmaz isek yapılacak ilk seçimde Çine'de yüz de yüz seçim bizimdir. Çine ile birlikte Allah'ın izniyle Büyükşehir'i de alacağız. Çine'de küçük bir teknik hatadan mıdır nedendir kıl payı kaybettik. Ancak bu seçim hiç alakası olmayan farklı dünya bakışlarına sahip diğer partiler bir el aracılığı ile bir araya getirildi. CHP, HDP, Saadet Partisi bunların hepsi elma ile armut gibi. Farklı dünya görüşlerine sahipler ancak tek dertleri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. O gitsin de kim gelirse gelsin, ülke ne olursa olsun mantığı ile hareket eden bir grup ile karşı karşıya kaldık. Allah Sayın Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.

BELEDİYE KAYNAKLARI DOĞRU KULLANILMIYOR

Çine’deki konuşmasında eleştiri oklarını Aydın BŞB ve Başkanı Özlem Çerçioğlu’na çeviren AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Başkan Çerçioğlu’nun çevreci gibi görünmeye çalıştığını ancak Aydın BŞB olarak tedbirleri almadığı eleştirisini getirirken şöyle konuştu:

“ARITMA TESİSLERİ ÇALIŞMIYOR..”

“AK Parti iktidarı Büyükşehir'lere büyük güç ve yetkiler verdi. Hanımefendi çevreciymiş görüntüsü vermeye çalışıyor. Umurlu'da benim bıraktığım yarım kalan kanalizasyonu bile tamamlayamadılar. Altın çağı yaşatıyoruz diyorlar ancak Aydın'ın alt yapısı tel tel dökülüyor. Her konuda çevreciyim diyor ama Aydın’ın arıtmaları çalışmıyor. Belediye kaynakları doğru kullanmıyor. Kaynaklar israf ediliyor. Çevreciyim diyerek çevreyi savunan hanımefendi Umurlu'daki arıtmayı bile tamamlayamadı. Her gün o suyu kurutma kanalına oradan da Menderes'e akıtıyor. Çevre örgütleri bunu görmüyor mu?”

“ÇİNE KAYBETTİ…”

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun da konuşmasında şunları kaydetti:

“Çine'de Cumhur İttifakı'nın adayı kaybetmedi. Çine kaybetti. Geçtiğimiz 5 yıl ve seçimden sonra şu döneme kadar gelinen noktayı hepimiz görüyoruz. Hiç bir yerde hizmet yok. Hala vaatler veriyorlar. Biz ise Allah'a şükür verdiğimiz sözleri yerine getire getire yürüyoruz.”

HABER MERKEZİ

Sepetim