0.542. 537 86 70

“Piyon” ve “Kurban...”

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in son bir yıl içindeki çalışmaları belli ki bazı kesimleri rahatsız etmiştir. Kuşadası’nın ufkunu açan, dünya ile bütünleştiren projelere imza atmaya çalışan ve bunu da halkın gözü önünde şeffaf biçimde yapan Başkan Günel’in halk arasındaki sevgisinin yükselişinin önünü kesmek için Yazar Ergün Poyraz “Piyon”, Başkan Ömer Günel de “Kurban olarak” seçilmiştir.

2022-04-15

Geçtiğimiz hafta içi Kuşadası’nda Yazar Ergün Poyraz’a yapılan saldırı gündem oldu.

Öncelikle belirtmek isterim ki her kim olursa olsun her türlü saldırıya karşıyım ve ErgünPoyraz’a yapılan saldırıyı da kınıyorum.

Ancak,

Bu saldırı olayının Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e dayandırılmasını, PKK ile bağlantılı olduğu ima edilip hedef tahtasına konulmaya çalışılmasını ve sanki olayın azmettiricisi gibi kamuoyuna yansıtılmaya çalışılmasını da doğru bulmuyorum ve bunu da kınıyorum.

Saldırıya maruz kalan Yazar Ergün Poyraz, tedavi gördüğü hastanede yoğun bakımdan çıktıktan sonra gözlerini açar açmaz yaptığı ilk açıklamada Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i saldırıdan sorumlu tutması, PKK’nın finansörlüğünü yaptığını açıklaması, Başkan Ömer Günel’in azmettirmesiyle olayın gerçekleştiğini söylemesi tek kelime ile aymazlıktır, akıl tutulmasıdır.

Yapılan bu açıklamadan amaç bellidir.

Bu yolla Ömer Günel’in istifa ettirilmesi ya da görevden alınması hedeflenmektedir.

İhaleler elbette devlet tarafından soruşturulur.

İddialar araştırılır.

Varsa bir yanlış hukuk da bunun hesabını sorar.

Konu yargıya intikal etmiştir ve gerçekler elbet su yüzüne çıkarılır.

* * *

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in son bir yıl içindeki çalışmaları belli ki bazı kesimleri rahatsız etmiştir. Kuşadası’nın ufkunu açan, dünya ile bütünleştiren projelere imza atmaya çalışan ve bunu da halkın gözü önünde şeffaf biçimde yapan Başkan Günel’in halk arasındaki sevgisinin yükselişinin önünü kesmek için Yazar Ergün Poyraz “Piyon”, Başkan Ömer Günel’de “Kurban olarak” seçilmiştir.

Olayların gelişiminden bunun bir “Kumpas” olduğu apaçık gözlenmektedir.

Bu olay derinlemesine irdelemeye alındığında “Kumpas” kuranların kimler olduğunu, tepe noktalara kadar ulaştığını görmeyecek kadar kör değil bu insanlar.

* * *

Şimdi bir de saldırıya uğrayan Ergün Poyraz’a bakalım.

Saldırıya uğradığı için kendisine geçmiş olsun diyor, olayı bir kez daha kınıyorum.

Ergün Poyraz kamuoyunda “şantajcı yazar” olarak tanınır.

Nemalandığı her kuruma, her kişiye, her firmaya şantaj yapar, iftira atar, sonuç alamazsa daha da çamurlaşır işi küfür boyutuna taşır.

Son olayda da aynen bu durum yaşanmaktadır.

Sen yoğun bakımdan çıkıp gözlerini açar açmaz doğrudan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i hedef alıp kendisini PKK ile ilişkilendirip terörist diyecek kadar alçalarak itibar suiskasti, haysiyet cellatlığı yaparak insanların onuru, şerefi ile oynayacaksın;

Bu yaptığın düpedüz “Modern eşkıyalık” iken, utanmadan birde "Şehir Eşkiyası" diye kitap yazıyorum diyeceksin...

Yazacağın kitabı bilemem de bu yaptığına “Kitapsızlık, imansızlık” derler Ergün Poyraz.

Şu bilinsin ki atılan çamur Kuşadası BelediyeBaşkanı Ömer Günel’in üzerine yapışmaz.

Kurulmaya çalışılan kumpas da tutmaz..

Not: Konu hakkında yazacağımız çok şey var ancak Yargıya intikal ettiği için susmayı tercih ediyoruz. Yargı gerçekleri su yüzüne çıkaracaktır buna inanıyoruz.

Sepetim