0.542. 537 86 70

Özlem Çerçioğlu’nun FETÖ ile ilişkisi…

İmada bile bulunmadan doğrudan söyleyeyim: Özlem Çerçioğlu FETÖ'cü değildir ama Millet ve Devlet düşmanı FETÖ mensuplarıyla 17/25 Aralık öncesi ve sonrası finansal konu başta olmak üzere işbirliği içine girmiştir ve halen de bu işbirliği devam etmektedir. Bunun adı da terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüte bilerek yardım ve yataklık etme suçudur.

2016-10-04

ÖZLEM ÇERÇİOĞLU FETÖ İLE İŞBİRLİĞİ YAPTI MI?

Başlıktan yola çıkıp aklınıza "Niye yapsın ki?" diye bir soru gelebilir.

Biraz feleğin çemberinden geçmiş herkes bilir ki bu dünyada insan mecbur kalınca veya bırakılınca her şeyi yapabilir.

Ya da kendi hataları, hırsları, kibri, kaprisi, vurdumduymazlığı, nefsleri, öfkesi, dili, eli, beli, zevkleri, hazları, alışkanlıkları, müptelalıkları ve gözü dönmüşlüğü sebepleriyle yapmayacağı şey yoktur.

Onun içindir ki insan Firavun örneğinde olduğu gibi kendini “Tanrı” zannetmişliği veya zannettirilmişliği bile vardır ve bu konu ile ilgili söylenmiş birçok söz, deyim ve atasözü mevcuttur.

Örneğin:

"Şeytana uymak", "Mağrur olma Padişahım senden büyük Allah var", "Her Firavunun bir Musa'sı vardır", "Geçti Bor'un pazarı sür eşeğini Niğde'ye", "Rüzgar eken fırtına biçer" gibi... Bir de "Son Pişmanlık fayda etmez" diye bir deyim var.

Şimdi dönelim konumuzun ana temasına…

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'yi ele geçirmeye ve işgal ettirmeye çalışan dünyanın en yaygın ve en alçak terör örgütü dediği Millet ve Devlet düşmanı Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile işbirliği içinde oldu mu?

Bu hain örgüte ve mensuplarına finansal konu başta olmak üzere Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde yapılanma desteği sağladı mı?

Bu örgüt suç duyurularından soruşturmalara, açılan davalardan kapanan davalara, İçişleri Bakanlığı Müfettişlerinin ve Sayıştay Denetçilerinin incelemelerine kadar çeşitli konularda Özlem Çerçioğlu'na yardım etti mi?

Hiç imada bile bulunmadan doğrudan söyleyeyim:

Özlem Çerçioğlu FETÖ'cü değildir ama Millet ve Devlet düşmanı FETÖ mensuplarıyla isteyerek veya korunmak amacıyla, ya da mecbur bırakılarak 17/25 Aralık öncesi ve sonrası finansal konu başta olmak üzere işbirliği içine girmiştir ve halen de bu işbirliği devam etmektedir.

Bunun adı da terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüte bilerek yardım ve yataklık etme suçudur.

Elbette bu suçun gereğini yapmak, Devletin kurumlarına ve Milletin, Devletin çıkarlarını kendi ve yakınlarının şahsi, maddi, makam, sıfat, istikbal ve siyasi çıkarlarının üzerinde tutan sorumlularına kalmıştır.

Açık ve net yazıyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan FETÖ ile var gücü ile mücadele ederken Aydın’daki bir yapı hala Aydın Büyükşehir Belediyesi içinde yuvalanmış FETÖ’yü koruyup kollamaktadır.

Ve soruyoruz…

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ndeki FETÖ’cü yapı ve FETÖ ile ilintili olanlar neden gözlerden uzak tutuluyor, görmezden geliniyor?

Devletin tüm kurumlarında ve sivil toplum kuruluşlarında FETÖ ile mücadeleye devam ederken, Mersin’de düzenlenen FETÖ operasyonunda “FETÖ’nün Yerel Yönetimlerden Sorumlu Ayağı ve FETÖ'ye finans sağlamak” suçundan tutuklanarak cezaevine konulan Erkan Karaaslan’ın örgütün merkez üssünü Aydın’da oluşturduğu ayan beyan ortada dururken neden Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik hiçbir çalışma ortaya konulamıyor?

Altını çizerek net yazıyoruz…

Her ay Aydın halkının yüz binlerce lirasını maaş olarak verdiği, yönettiği şirketlerine belediyeye ait milyon liralık tesisleri, gayrimenkulleri ve işleri devrettiği, milyon liralık ihaleler verdirdirdiği, elemanlarına belediyeyi yöneten kadrolaşma sağladığı şu anda örgüt üyesi olmak ve örgüte finans temin etmek ve sağlamaktan tutuklu bulunan Danışmanı FETÖ'nün Belediyeler İmamı olduğu ortaya çıkan ve kulislerde FETÖ'cü danışmanını kurtarmak için korkusuzca girişimlerde bulunduğu konuşulan Özlem Çerçioğlu'nun bu örgüt ile herhangi bir bağının olmadığını iddia bile etmek mümkün değildir.

Kaldı ki birisi hukukçu diğeri işadamı olan iki eski yardımcısı ile birçok belediye personeli ve şirket çalışanının onlarca yıl cezalar aldığı "Hamsi" adı verilen örgüt kurma, rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma operasyonundan ve dosyasından kendisini kurtardığı konuşulan FETÖ’cü Aydın Eski Başsavcı’nın yakın arkadaşı olduğu herkes tarafından bilinen Özlem Çerçioğlu’nun FETÖ ile her hangi bir ilişki içinde olmadığını, ilintisi bulunmadığı söylemek mümkün mü?

Danışmanı FETÖ'cü ve tutuklu, yakın arkadaşı Eski Başsavcı FETÖ'cü ve tutuklu...

Özlem Çerçioğlu ak kaşık öyle mi?

Yerlerse tabi…

Yemezler elbette...

Devletin kurumları bunları biliyor mu?

Elbette çok daha fazlasıyla biliyor...

Mesela,

FETÖ'nün başı hainin sığındığı, yıllardır beslendiği ve 15 Temmuz darbe girişiminin arkasındaki baş aktör ülke olan ABD'ye ve hangi eyaletlerine hangi tarihlerde gidildiğini devlet bilmiyor mu?

Mesela,

Örgütün "İl Valisi" olarak atadığı Genel İl Sorumlu'ları ile yapılan görüşmeleri Devlet bilmiyor mu?

Mesela,

Hangi İçişleri Eski Bakanından hangi ricalarda bulunulduğunu, hangi FETÖ'cü politikacılarla ve CHP'ye sızmış hangi FETÖ'cülerle sıkı fıkı olunduğunu, Bakanlıktaki, Vilayetteki, Adliyedeki, Emniyetteki, Sayıştaydaki ve bilumum kurumlardaki hangi FETÖ'cülerle iş tutulduğunu, onların nasıl ve nerelerde ağırladığını, denetime gelen bazı müfettişlerin üzerinde baskı oluşturmak için sekreter aracılığıyla bazı gazetecilere ve şoförlere kaldıkları otelin içerisine kadar nasıl takip ettirildiğini v.s devlet bilmiyor mu?

Meşhur bir Atasözü vardır: "Körle yatan şaşı kalkar" diye...

İşte Özlem Çerçioğlu'nun bu günkü durumunun özeti de aynen budur.

Şahsen benim, Devletin büyüklüğünden, er ya da geç gereğini yapacağından şüphem yoktur.

Tuhafımıza giden, Ülkeyi, Milleti, Meclisi bombalayan, ülkenin Cumhurbaşkanı’nın ve ailesinin canlarına kastetmiş bu hain örgüt ve mensuplarına finansal destek başta olmak üzere yardım ettiği aleni olanlara müsamaha gösterilmesidir.

Durum böyle iken ve Cumhurbaşkanı Erdoğan FETÖ’cüleri ihbar edin çağrısı yaparken, şunu da çok merak ediyoruz…

Aydın'da Devleti temsil edenler, Aydın BŞB içinde FETÖ’cü Erkan Karaaslan vasıtasıyla kurulan FETÖ bağlantısını ve FETÖ ile ilintili olanları, onlara yardım yataklık yapanları neden uzaktan seyrediyor? Tüm kurumlarda FETÖ mücadelesi yapılırken BŞB içindeki FETÖ’cü Erkan Karaaslan’ın ekibine neden dokunulamıyor?

Devletin temsilcilerinin belki de kısa bir zaman sonra zanlı olması muhtemel olan kişilerle tamamen duygusal mıdır nedir şu anda çözemediğimiz "Kefilim" algısı yaratmak istercesine yakın ve şirin ilişkiler içinde bulunması hem enteresan hem de oldukça düşündürücüdür.

Hırsızlar sanmasınlar ki;

Dosyaların üzeri örtülecek, yaptıkları soygunlar yanlarına kâr kalacak…

Yenilen hurmaların tırmalayacağı o günler çok yakındadır…

Sepetim