0.542. 537 86 70

Oyun bitti…

Kumpas çetesi deşifre oluyor... İçişleri Bakanlığı Önceki Bakan Danışmanı Haldun Haşmet Aysan, Kahve Bahanede otururken kendisinden habersiz çekilen fotoğrafla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şikayet üzerine savcılık derhal soruşturma başlattı. Emniyet KOM Şube resmi çeken ve kumpas çetesine servis eden gazetecinin ifadesini aldı. Bakalım ihale kimde kalacak…

2017-04-01

İçişleri Bakanlığı Önceki Bakan Danışmanı Haldun Haşmet Aysan facebook hesabından öyle bir resim paylaştı ki paylaştığı bu resim Aydın’da dengeleri alt üst etti.

Kendisinden habersiz Kahve Bahane’de otururken çekilen bu resim WhatsApp’tan yine kendisine gönderilince Haldun Haşmet Aysan soluğu Cumhuriyet Savcılığında aldı ve suç duyurusunda bulundu. Adli Mercilerin, emniyetin ve yargının aylardır oynanan oyuna son vereceğini söyleyen Aysan, “Oyun Bitti” başlığı ile resmi sosyal medya hesabından kamuoyuna paylaştı.

“Bu fotoğrafla Aydın’da dengeler değişecek” diyen Haldun Haşmet Aysan paylaşımında, “Birilerinin gerçek yüzleri ortaya çıkacak.. Kumpas çetesi deşifre olacak. Kumpas çetesini kuran ve dokunulmaz denilene dokunulacak. İşbirliği yaparak kamunun milyonlarını götürenler hesap verecek. Bakalım bu fotoğraftan kimlere, nerelere ulaşılacak? Aydın – Söke – Mersin – İstanbul – Kıbrıs – Balıkesir…” ifadelerini kullandı ve kendisinden gizli habersiz çekilen ve kumpas çetesi elemanlarınca kendisine gönderilen fotoğrafı da sosyal medya hesabında yayınladı.

Öte yandan Haldun Haşmet Aysan’ın şikâyeti üzerine emniyet ve savcılık derhal soruşturma başlattı. Emniyet KOM Şube resmi çeken ve kumpas çetesine servis eden Aydın’ın hızla yükselen gazetecilerinden biri olan kişinin ifadesini aldı.

Bakalım ihale kimde kalacak, kumpas çetesinin altından kimlerin isimleri çıkacak?

İŞTE AYDINLI GAZETECİNİN GİZLİCE ÇEKİP KUMPAS ÇETESİNE GÖNDERDİĞİ O RESİM...

BU RESİM AYDIN'DA DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK...

(Not: Konu soruşturma kapsamında olduğu için gazetecinin ismi ve gazetecinin çektiği fotoğrafı WhatsApp'tan Haldun Haşmet Aysan'a gönderenin telefon numarası ve ismi gizli tutulmuştur..) 

Sepetim