0.542. 537 86 70

Ormanların kralı Kaplan değil, Aslan’dır…

KAPLAN, ormanların Kralının ASLAN olduğunu unutarak kükrüyor ve BALTAYI TAŞA vuruyor...

2019-10-03

Başbakan Adnan MENDERES, Milletvekili Mustafa Kemal YILMAZ, Senatör Behiç TOZKOPARAN,  Belediye Başkanı Mevlüt ŞAHİNCİ, TARİŞ Başkanı Erdoğan ŞİMŞEK, Zİraat Odası Başkanı  Rıza ARSLAN,  Şaban AYDEMİR, Yapımcı ve Yönetmen  İbrahim Özdemir BİRSEL ve daha nice bilgili, tecrübeli mütevazi yani kalibresi yüksek, Koçarlı’ya hizmet aşkı olan  siyasetçilerin yetiştiği KOÇARLI ilçesinde son dönemde sadece GÜRÜLTÜ sesleri duyuyoruz.

Koçarlı’da merhum olanların yerine Mevlüt ŞAHİNCİ’ler ve Erdoğan ŞİMŞEK’ler  gibi yeni “ASLANLAR” yetişmekte ise de hayata yeni atılmaları ve tecrübe kazanmak için koşullar gereği  Belediye Başkanlığına aday olmadılar...

Aydın ilinde Merkez sağın kalesi ilçelerden biri  olmasına karşın koşulların getirisi ile  2014 yılında CHP’den Koçarlı  Belediye Başkanı seçilen Mutlu ÖZTÜRK  bir dolu hataları nedeniyle eline geçirdiği bu  fırsatı iyi kullanamayınca tekrar aday olmasına karşın halk onu affetmeyince AKP’den aday olan Koçarlı Sulama Birliği Başkanı  Nedim KAPLAN Koçarlı Belediye Başkanı seçildi..   

30 Mart 2019 Tarihinde seçildiği günden beri tek bir hizmet üretmeyen ve Koçarlı da önümüzdeki  5 yılda neler yapmayı planladığını belediyenin Web sitesine koymayı dahi beceremeyen  Koçarlı Belediye Başkanı KAPLAN görünen o ki  önümüzdeki dönem AKP’den Aydın Milletvekili adayı olabilmek için şimdiden kollarını sıvadığı, şov siyaset anlayışı ile kendini gösteriyor.   

Koçarlı’da kendi yaptığı hizmetlerin başarısı ile gündeme gelmesi gerekirken söylemleri sadece gürültüden ibaret olan polemiklerle gündemde kalmaya çalışan KAPLAN son dönemde hata üstüne hata yapıyor.

KAPLAN, ormanların Kralının ASLAN olduğunu unutarak kükrüyor ve BALTAYI TAŞA vuruyor...  

01. 10. 2019 TARİHİNDE AYDIN VALİSİNİN BAŞKANLI’ĞINDA TOPLANAN AYDIN İL KORDİNASYON KURULU TOPLANTISINI, ÜYESİ OLDUĞU AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI SANARAK KÜRSÜDEKİ AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NU HEDEF ALARAK “KOÇARLI’DA KANALİZASYON YAPILMADI“ DİYE FERYAT FİGAN EDEN KOÇARLI BELEDİYE BAŞKANI NEDİM KAPLAN KOÇARLI’DA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MI  YAPACAK?  YOKSA TİCARET Mİ?

Bilindiği üzere Belediyeler kendilerine 5393 sayılı Kanun ile verilen görev yetki ve sorumluluk  kapsamında hizmetleri yerine getirmek için, ilgili mevzuatta belirtilen usûllere göre şirket kurabilir. Belediye Şirketleri 5393 sayılı Belediye Kanunu 70. maddesine göre kurulmaktadır.

Koçarlı Belediyesi de bu kanun hükmünden esinlenerek şirket sahibi olmak için 2018 yılında yola çıktığı görülmektedir.

“KOÇARLI MENDERES TURİZM EĞLENCE SANAYİ VE TİCARET AŞ” adı ve unvanı ile hisselerin tamamı Necdet ÖLKÜ adına 50.000 TL sermaye ile 12. 06. 2018 tarihinde kurulan bu Ticaret şirketi  “Aydın Ticaret ve Sicil Müdürlüğünün 591-Koçarlı numarası ile kayıt ve tescil edilerek  22. 06. 2018 tarih ve 9605 sayılı TÜRKİYE TİCARET SİCİL GAZETESİNİN  60. SAYFASINDA YAYINLANMIŞTIR.

KOÇARLI MENDERES TURİZM EĞLENCE SANAYİ VE TİCARET AŞ, hiç bir faaliyette bulunmadan  10. 07. 2018 tarihli Genel Kurul ve Yönetim Kurulu kararı ile Koçarlı Belediyesine HİBE edilerek Belediye Şirketine dönüştürülmüş  ve anılan şirketin  Yönetim Kurulu Başkanlığına Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu ÖZTÜRK atanmış, bu değişiklik 02. 08. 2018 tarih ve 9634 sayılı TÜRKİYE TİCARET SİCİL GAZETESİNİN 133. SAYFASINDA YAYINLANMIŞTIR

Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu ÖZTÜRK’ün yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde tekrar aday olacak olması nedeniyle KOÇARLI MENDERES TURİZM EĞLENCE SANAYİ VE TİCARET AŞ’nin 11. 12. 2018 tarihli Genel Kurul ve Yönetim Kurulu kararı ile bu  şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığına Murat ERÇETİN atanmış ve bu değişiklik de 19. 12. 2018 tarih ve 9727 sayılı TÜRKİYE TİCARET SİCİL GAZETESİNİN 56. SAYFASINDA  YAYINLANMIŞTIR

30 MART 2019 TARİHİNDE YAPILAN MAHALLİ İDARELER GENEL SEÇİMLERİ İLE KOÇARLI BELEDİYE BAŞKANLIĞI’na  AKP adayı  NEDİM KAPLAN seçilince bir Belediye şirketi olan KOÇARLI MENDERES TURİZM EĞLENCE SANAYİ VE TİCARET AŞ’nin 10. 04. 2019 tarihli Genel Kurul ve Yönetim Kurulu kararı ile bu şirket Yönetim Kurulu Başkanlığına Adem KALKAN atanmış ve değişiklik 09. 05. 2019 tarih ve 9825 sayılı TÜRKİYE TİCARET SİCİL GAZETESİNİN 152. SAYFASINDA YAYINLANMIŞTIR

BURAYA KADAR EHVENİ ŞER OLARAK SORUN YOK…

KOÇARLI BELEDİYE BAŞKANI NEDİM KAPLAN BU ŞİRKETİN GEREK İSMİNDE GEREKSE FAALİYET KONUSUNDA DEĞİŞİKLİK İÇİN ANASÖZLEŞMESİNDE DEĞİŞİKLİİĞE GİTMİŞ…

KOÇARLI MENDERES TURİZM EĞLENCE SANAYİ VE TİCARET AŞ’nin 13. 09. 2019 Tarihli Genel Kurul Kararı ile şirket unvanı KOÇARLI MENDERES GIDA TURİZM EĞLENCE SANAYİ VE TİCARET A.Ş.  olarak değiştirilmiş ve anasözleşmesine,

1- BAYINDIRLIK ve MÜTEAHHİTLİK Hizmetleri,

2- BÜRO TEMİZLİĞİ,

3- ÇİÇEKÇİLİK,

4- DEFİN ve CENAZE HİZMETLERİ

5- Eğitim Hizmetleri, 

6- Elektrik Malzemeleri Teknik ve Dekoratif Aydınlatma,

7- E-TİCARET (Elektronik ortamda alışveriş),

8- Enerji,

9- GIDA,

10- Isı ve Ses Sistemleri,

11- İçecek,

12- İnşaat Malzemeleri,

13- İNŞAAT,

14- KIRTASİYE,

15- Makine ve Techizat,

16- MATBAACILIK-YAYINCILIK,

17- MİMARLIK-MÜHENDİSLİ,

18- ORGANİZASYON, 

19- Orman Ürünleri,

20- OYUNCAK,

21- ÖZEL EĞİTİM,

22- PETROL-AKARYAKIT,

23- REKLAM,

24- RESTORAN,

25- ŞEKERLİ MAMÜLLER, KONSERVE, ALKOLLÜ ve ALKOLSÜZ İÇKİLER,

26- TARIM,

27- TAŞIMACILIK, 

28- Temizlik Hizmetleri,

29- TEMİZLİK MADDELERİ,

30- TOPRAK ÜRÜNLERİ VE ÇİMENTO,

31- TURİZM SEYAHAT ACENTELİĞİ,

32- UNLU MAMULLER,

33- Yaş meyve ve sebze,

34- YEMEK HİZMETLERİ, Otel, Motel ve Eğlence Yerleri,

35- Yenilenebilir Enerji Hizmetlerine kadar

35 yeni faaliyet konuları eklenmiş ve bu değişiklik 18. 09. 2019 tarihinde tescil edilerek 27 EYLÜL 2019 TARİH VE 9918 SAYILI TÜRKİYE TİCARET SİCİL GAZETESİNİN 748 SAYFASINDA YAYINLANMIŞTIR.

KOÇARLI BELEDİYE BAŞKANI NEDİM KAPLAN’A  SORMAK LAZIM..

HER BİRİ KENDİ ALANINDA BİR SEKTÖR OLAN 35 TİCARİ ALANDA HANGİ SERMAYE YAPISI, HANGİ PERSONEL YAPISI İLE HANGİ PAZAR ALANINDA TİCARET VE HİZMET GERÇEKLEŞTİRECEKSİN?

SİZ, BELEDİYE BAŞKANI OLARAK KOÇARLIDA BELEDİYE HİZMETLERİMİ YAPACAKSINIZ?

YOKSA; KOÇARLI MENDERES GIDA TURİZM EĞLENCE SANAYİ VE TİCARET AŞ İLE  VATANDAŞLARA RAKİP OLUP TİCARET Mİ YAPACAKSINIZ?

Sepetim