0.542. 537 86 70

Olayların kaynağı Atabay’ın kendisi çıktı..

KAN VE ALKOL TESTİNDEN KAÇTILAR, EMİNE ÖZNUR GÜNDOĞDU’NUN OLAY MAHALLİNDE OLDUĞUNU GİZLEDİLER… ADALET DİYE YÜRÜYEN CHP'Lİ VEKİLLER BAŞSAVCIYA TUTUKLAMA BASKISI YAPIYOR…

2021-06-16

Didim'in kendi evinde gerçekleştirip kendisi kasete aldırdığını mahkemede itiraf eden, toplu tecavüz iddiasıyla yargılanması için Ağır Ceza Mahkemesi yolu gözüken Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'a dayak olayında, gerçekler netleşmeye başladı.

Pandemi yasaklarına rağmen kurdurulan çilingir sofrasında, bayan belediye başkan yardımcısı da olay yerinde çıktı.

Atabay'a dayak atan kişilerin, Atabay mekâna gelmeden önce orada oldukları, Atabay'ın alkollü şekilde kendisini darp edenleri, “Otelinizi başınıza yıkacağım, sizi Didim'de barındırmayacağım” şeklinde tehdit ve ağır tahrikte bulunduğu öğrenildi.

Atabay'ın alkollü şekilde tahrik ettiği kişilerin yakınları da olay yerine gelince, işlerin büyüdüğü, olay anında masada Atabay'ın vazgeçilmezi, aynı zamanda toplu tecavüz davasına yönelik şikâyetteki şüphelilerden biri konumundaki Didim Belediye Başkan Yardımcısı Emine Öznur Gündoğdu'nun da, olay yerinde olduğu kaydedildi.

KAN VE ALKOL TESTİNDEN KAÇTILAR, EMİNE ÖZNUR GÜNDOĞDU’NUN OLAY MAHALLİNDE OLDUĞUNU GİZLEDİLER..

Aydın Şafak Gazetesi'nin ulaştığı bilgilere göre Ahmet Deniz Atabay darp olduğu için kan ve alkol testi vermesi gerekirken, Didim-Söke-Aydın Devlet Hastahanelerini pas geçip, raporu Adnan Menderes Üniversitesinden aldı.

Butün davalarda Atabay'ın eylemi, delil karartma olarak kabul ediliyor.

Çünkü süreci uzatıp çeşitli yollarla kandaki alkol miktarı minumum düzeye indirilebiliyor.

Atabay ve şahsi avukatım dediği şahıs olay sonrası Emine Öznur Gündoğdu'nun yanlarında olduğunu, alkollü olduklarını da inkâr ederek, sadece iki kişi olduklarını, 15 kişilik grubun geldiğini, beyzbol sopalarıyla dövüldüklerini iddia etmişlerdi.

Oysa mekâna sonradan gidip darp eden şahısları asıl tahrik eden kişinin Atabay olduğu ortaya çıktı. Şahısların mekâna sopayla gitmedikleri, olayda kullanılan tek sopa olduğu, onun da mekâna ait sopa olduğu kanıtlandı.

ADALET DİYE YÜRÜYEN CHP'Lİ VEKİLLER BAŞSAVCIYA TUTUKLAMA BASKISI YAPIYOR

Tarafımıza ulaşan bilgiye göre CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ile Hüseyin Yıldız'ın, Atabay'ın takrik ederek darp olayının yaşanmasına, delillerin karartılıp Emine Öznur Gündoğdu'nun orada olduğunu gizleyip olayı başka mecralara çekme çalışmaları, Adalet ve CHP adına utnaç vesikası olarak tarihe geçiyor.

Ağızlarını açtıklarında adalet ve yargı bağımsızlığından bahseden iki vekilin gerçeklikleri saklayıp Didim Cumhuriyet Başsavcısı’na tutuklama için yoğun baskıda bulunmasını, Adalet yürüyüşü ile tarihe geçen CHP Genel Sekreteri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Sayın Adalet Bakanımızı da her kim olursa olsun adalete tasallut eden böyle isimlere karşı yargı mensuplarını korumasını ve adı geçenleri kamuoyuna ifşa etmesini kamu adına arz ve talep ediyoruz.

GELİŞMELER TÜM DETAYLARIYLA BU GECE METİN CAN’IN KALEMİNDEN..

Sepetim