0.542. 537 86 70

Okçular...

Sorumluluğunuz büyük aklınıza başınızı alın...

2018-02-28

Ulan bazı hıyarlar...

“Uzun adam” diyorsunuz, “Reis” diyorsunuz, “Sayın” diyorsunuz, “Sevgili” diyorsunuz, “Can'ımız” diyorsunuz, “Ciğerim'iz” diyorsunuz, “Cumhurbaşkanım” diyorsunuz, “Genel Başkanım” diyorsunuz, resimlerini duvarlarınıza asıyorsunuz, şiirler yazıyorsunuz, elleriniz şişinceye kadar alkışlıyorsunuz, sesiniz kısılıncaya kadar “öl de ölelim” diye bağırıyorsunuz, hazırladığınız videolarla sosyal hesaplarınızdan doğum gününü kutluyorsunuz, Allah'ın izni ve aklıyla kurduğu, 16 yıldır tüm dünyanın hayretleri içerisinde ülkesiyle birlikte büyüterek iktidarda tuttuğu partisinin rozetini gururla yakanızda taşıyorsunuz, sizlere sunduğu iktidar ganimetinden sonsuz şekilde ve bazende haddinizi bile aşarak faydalanıyorsunuz ve ondan sonra da ihanet ediyorsunuz...

“Uzun adam, Reis, Sayın, Sevgili, Can'ımız, Ciğerimiz, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız” dediğiniz; Milleti, Vatanı, Devleti ve bekaları için canını, cananlarını, gecesini gündüzünü, sağlığını feda etmiş, gözleri uykudan umudunu kesmiş, hergün kar kış tipi demeden binlerce kilometre yol kateden Allah dostuna ihanet ediyorsunuz.

Başkomutan daha dün size belki kulaklarınızın pası açılır diye bağırarak emir vermedi mi, "bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız" diye...

O zaman dosdoğru olun, emri yerine getirin ve "bir olun, iri olun, diri olun..."

Uhud'da okçular tepesini terkeden ve birçok Müslüman’ın şehit olmasına ve Peygamber Efendimizin (s.a.v) yaralanmasına sebep olan okçu askerler gibi davranmayın.

Biliyorsunuz ama yine de içinizde bulunan durumu dışarıdan gören bir insan olarak hatırlatayım…

Uhud dağının eteklerinde müşriklerle yapılan ikinci savaşta Peygamber Efendimiz (s.a.v) Müslümanlarla arkadan gelebilecek saldırıyı önlemek amacıyla dağın eteklerine okçuları yerleştirmiş ve kendisi emir verene kadar bu tepeyi terk etmemelerini söylemişti.

Müslümanların savaşın başında öne geçmelerinin ardından “okçular tepesini” terkeden askerlere arkadan yapılan saldırı sonrasında müşrikler birçok müslümanı şehit etmiş ve Efendimiz’i (s.a.v) yaralamıştı.

Sorumluluğunuz büyük aklınıza başınızı alın.

Yoksa hepiniz cacık olacaksınız.

Sepetim