0.542. 537 86 70

Oğlunu Allah için kurban etmiş!..

15 yaşındaki oğlunu keserek “Allah için kurban” ettiğini söyleyen Sağlık Memuru Tutuklandı!

2021-03-01

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bir sağlık memurunun cinnet getirip oğlunu kesmesi büyük bir şok yarattı. Memur baba tutuklanırken ifadesinde oğlunu kurban etme talimatı aldığını söylediği bildirildi.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde feci bir olay meydana geldi. Sağlık memuru bir baba yaşadığı sorunlar nedeniyle cinnet getirip 15 yaşındaki oğlunu ensesinden keserek ağır yaralanmasına neden oldu.

Sağlık memuru olduğu bildirilen Y.A. cinnet geçirdi ve 15 yaşındaki oğlunu keserek ağır yaraladı. Y.A. olayın hemen ardından gözaltına alınırken verdiği ifade ise büyük bir dehşetin yaşandığını ortaya koydu.

İFADESİ ŞAŞKINLIK YARATTI!

İfadesinde Y.A. kendisini Allah yoluna adadığını söyledi. Kravat ile kendisini asmak istediğini belirten Y.A. ancak kravatın kopması sonucu bunu gerçekleştiremediğini belirtti. Olayın ayrıntılarını anlatmaya devam eden Y.A. sonraki gün uyandığında kendisine çocuğunu Allah yoluna kurban etme talimatı aldığını belirtti.

OĞLUNU NASIL KESTİĞİNİ ANLATTI

Oğlunu nasıl kestiğini anlatan Y.A., “Oğlumu önce araca bindirdim. Kendisine orada onu Allah yoluna kurban edeceğimi söyledim. Oğlum da buna itiraz etmeyerek kabul etti. Olay yerine gittik ve kasaptan aldığım bıçağı çıkarttım. Oğluma önüme oturmasını söyledim ve o da geldi önüme oturdu. Oğlumu ensesinden bıçakla kestim. Üstüne montunu örterek kalktım. Daha sonra karakola giderek teslim oldum. Ben yaptığımdan pişman değilim. Oğlum Allah yoluna adanmıştır” dedi.

EŞİ İFADEYİ YALANLADI!

Y.A. bu ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Ancak Y.A.'nın eşi bir açıklama yaparak olayın Y.A.'nın anlattığı gibi olmadığını söyledi.

Öte yandan babası tarafından ensesinden kesilerek ağır yaralanan 15 yaşındaki çocuğun tedavisine devam edildiği ve durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Haber kaynağı: Kamugundemi.com

Sepetim