0.542. 537 86 70

Nişan yüzüklerini Çerçioğlu taktı..

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki, Liseli Aşkı Ayşe Öktem ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Gençlerin nişan yüzüklerini Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu taktı.

2017-01-29

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Liseli Aşkı Ayşe Öktem ile evlilik yolunda ilk adımı atan Partisinin Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki'yi bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Liseli Aşıkların yüzüklerini takan Başkan Çerçioğlu sahnede de halay çekip harmandalı zeybeği ile eşlik ettiği gençlere mutluluklar dilerken özellikle "Caney" ve "Lorki" türkülerinde çektiği halay ile misafirlerden büyük alkış aldı.

CHP Aydın Gençlik Kolları İl Başkanı Yılmaz Tilki ile Ayşe Öktem, evlilik yolunda ilk adımı attı. Genç çiftin nişan kurdelesini Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu kesti. Çerçioğlu, dans pistindeki performansıyla da dikkat çekti.

Elif ve Serdal Öktem'in kızı Ayşe Öktem ile Emine ve Cemil Tilki'nin oğlu Yılmaz Tilki, nişanlandı.

Aytepe Mesire Restorant'ta düzenlenen nişan töreninde genç çifti, aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Davetliler arasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu ile CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kemal Güneri de vardı.

Lisede okurken başlayan arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen Avukat Yılmaz Tilki ile özel bir şirkette proje asistanı olarak çalışan Ayşe Öktem'in nişan yüzüklerini, Başkan Çerçioğlu taktı. Nişan kurdelesini kesen Çerçioğlu, çifti tebrik etti.

Törenin ardından, kendilerini dans pistine atan Yılmaz-Ayşe çifti, arkadaşları ve akrabalarıyla birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans etti.

Renkli görüntülere sahne olan nişanda Başkan Çerçioğlu ile CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kemal Güneri de halay çekti. Halayın ardından, Başkan Çerçioğlu bir de Harmandalı zeybeği oynadı. Çerçioğlu, dans pistindeki performansıyla büyük alkış aldı.

Öte yandan nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan genç çiftin, yaz sonunda ise düğün yapacağı öğrenildi.

Aydın Şafak ve Aydın Gündem Net ailesi olarak genç çiftlere mutluluklar diler, Tilki ve Öktem Ailelerini tebrik ederiz.

(Hasan KADİFE)

Sepetim