0.542. 537 86 70

Nehirsan A.Ş.’den kamuoyuna açıklama…

Nehirsan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Orak: “Kanunlar çerçevesinde devam eden hak ve hukuk mücadelemizde Nehirsan Group olarak Didim’in kaybettiği hiçbir durumu kazanç ve başarı olarak görmüyoruz..”

2018-09-10

Nehirsan Group Yönetim Kurulu Adına kamuoyuna açıklama yapan Ahmet Orak, Didim Belediyesi ile yaşanan hak ve hukuk mücadelesinin hukuksal çerçevede ve kanunların izin verdiği ölçüde sürdürüldüğünü söyledi.

Nehirsan Group A.Ş.’den yapılan açıklama şöyle:

“Firmamız gerek iş gerekse ticaret camiasında ve de kamuoyunda güçlü yatırım projeleri ve ticari başarıları ile haber ve de konu olmuştur. Haksızca ticari kayıp yaşadığımız, maddi ve manevi olarak bizleri zedeleyen her durum karşısında, ticaret yapan her firma gibi maddi ve manevi kayıplarımızı bu güne kadar kanunen ve hukuk karşısında savunduk ve bu şekilde savunmaya devam edeceğiz.

Didim Belediyesi ile yaşadığımız hak mücadelemiz, firmamız adına vekâlet verdiğimiz avukatlarımızca hukuksal çerçevede ve kanunların izin verdiği ölçüde yürütülmektedir. Hiçbir makamdaki hiçbir yetkili ile ticarete dayalı yakınlığımız olmadığı gibi şahsi husumetimiz ve hesaplaşmamız olmamakla beraber basın ve yayın organlarına yansıyan tarafımıza ait olmayan ya da çarpıtılan söylemler sebebi ile bu açıklamayı yapmak gereği doğmuştur.

Kanunlar çerçevesinde devam eden hak ve hukuk mücadelemizde Nehirsan Group olarak Didim’in kaybettiği hiçbir durumu kazanç ve başarı olarak görmüyoruz.

Kamuoyuna saygılarımızla…”

Sepetim