0.542. 537 86 70

Nazilli’de festival coşkusu devam ediyor..

Nazilli Belediyesi Kültür, Sanat ve Edebiyat Festivali’nin ikinci gününde Şair Yazar Etem Oruç ile Mehmet Genç, Gazeteci Yazar Mehmet Ali Bulut ve Astrolog Yazar Rezzan Kiraz sanatseverlerle buluştu.

2018-03-26

Mehmet Yüzügüler Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen konferanslarda Aydın’da Efelerin İsyanı, Esma-ül Hüsna’daki sırlar, 2018 burç yorumları ve özel burç analizleri konuşuldu.

Nazilli ve çevre ilçelerdeki vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği program yaklaşık 6 saat sürdü.

Yazar Etem Oruç, Kuvayi Milliye döneminde Nazilli ve efeler konusundaki birikimlerini sanatseverlerle paylaşırken, üretken yazar Mehmet Genç, Türk ve Osmanlı tarihini anlattı.

Esma-ül Hüsna’daki Sırlar konulu konferansa konuşması olarak katılan Gazeteci Yazar Mehmet Ali Bulut, “Nazilli Belediyemize ve Belediye Başkanımız Haluk Alıcık’a ilçede gerçekleştirmiş oldukları edebiyat festivali nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Samimi ve içten sunumuyla konukların beğenisini kazanan Astrolog Yazar Rezzan Kiraz, katılımın yoğun olduğu konferansta masalsı anlatımıyla da izleyicileri etkiledi.

2017 ve 2018 yıllarının kıyaslamasını yapan Kiraz, burçların gruplarını ve 2018 yılındaki durumlarını ve birbirleriyle olan ilişkilerini izleyicilere açıkladı.

Konferansın ardından konuşmacılar sanatseverlerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek kitaplarını imzaladı.

Sepetim