0.542. 537 86 70

Nazilli Belediyesi'nden eğitime destek..

Nazilli’de eğitime 8 milyon destek verdiklerini söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık net konuştu: “Eğitime, maneviyata ve ülkemize önem veriyoruz..”

2018-04-09

Sanata ve spora verdiği desteğin yanı sıra eğitim alanında yaptığı yatırımlarla örnek teşkil eden Başkan Haluk Alıcık,  Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulu halı sahasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, “2009 yılından 2018’e kadar eğitime harcadığımız hizmet miktarı 8 milyon liraya yaklaştı. Bazı arkadaşlar televizyon ve gazetelere verdiği beyanatlarda ‘sen eğitime, camilere niye para veriyorsun’ diyerek eleştiriyor. Bende onlara diyorum ki; Nazilli Belediyesi olarak eğitime destek bizim işimiz. Biz eğitime de, maneviyatımıza da, ülkemize de önem veriyoruz” dedi.

Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulu halı sahası düzenlenen törenle açıldı.

Okul bahçesinde düzenlenen törene, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hıdır Dağaşan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, daire müdürleri, mahalle muhtarları, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşan Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mustafa Savaş, “Sayın başkanımız Haluk Alıcık’a ve Nazilli Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Bize  güzel bir tesis kazandırdı, öğrencilerimiz bundan dolayı çok mutlular. Okulumuzun bahçe ve peyzaj düzenlemesinde de katkılarından dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum ve bundan sonraki katkılarını da bekliyorum” dedi.

Nazilli Belediyesi olarak eğitime verilen desteğin devam edeceğinin altını çizen Belediye Başkanı Haluk Alıcık konuşmasında, “Okul idarecilerimiz bize geliyorlar, bizde elimizden geldiğince okullarımıza yardım etmeye çalışıyoruz. 2009’dan 2018’e kadar eğitime harcadığımız hizmet miktarı 8 milyon liraya yaklaştı. Bazı arkadaşlar televizyon ve gazetelere verdiği beyanatlarda ‘sen eğitime niye para veriyorsun, sen camilere niye para veriyorsun’ diyerek beni eleştiriyor. Bende onlara diyorum ki, Nazilli Belediyesi olarak eğitime destek bizim işimiz. Biz eğitime de önem veriyoruz, maneviyatımıza da önem veriyoruz, ülkemize de önem veriyoruz. Bundan dolayı da her türlü yatırımı yapmaya devam ediyoruz. Okulumuzdaki halı saha tesisi yaklaşık 236 bin liraya mal oldu. Menderes Anadolu Lisesi’nde de bir halı saha yaptık. Ekiplerimiz şu an Dallıca İlkokulu’nda halı saha yapım çalışmalarını sürdürüyor. Çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Açılış duasının okunmasının ardından kurdele kesildi. Öğrencilerle birlikte halı sahada top oynayan Alıcık, çocuklarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çekildi.

Sepetim