0.542. 537 86 70

Nazilli Belediyesi’nden şehide vefa…

Nazilli Belediyesi tarafndan Yıldıztepe Mahallesi’nde 5 bin 300 metrekare alan üzerine kurulan ve içerisinde tenis kortu, basket sahası ve paten pisti bulunan Şehit Mehmet Dinek Spor Alanı düzenlenen törenle açıldı.

2018-05-09

Açılış konuşmasını yapan Yıldıztepe Mahalle Muhtarı Ahmet Sak, “Başkaıımız göreve geldiği günden bu yana mahallemize birçok hizmet kazandırdı. Adnan Menderes Parkı, Botanik Park, Engelsiz Yaşam Parkı, Taziye Evi, Mehmet Dinek Spor Alanı gibi örnek projeleri hayata geçirdi. Yollarımızı ve caddelerimizi çağımıza uygun bir hale getirdi. Kendisine ve belediyemize, mahallemizde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyor, açılışını yaptğımız spor alanının hayırlı ve uğurlu olmasııı diliyorum” dedi.

Toplam 5 bin 300 metrekare alan üzerine kurulaı ve içerisiıde tenis kortu, basket sahası ve paten pisti bulunan spor alanının açılış töreninde koıuşan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Şehit evladımız Mehmet Dinek Afrin kahramanımızdır. 1 Mart 2018 günü kalleş bir

pusuda şehit düşmüştür. Hayatının baharında toprağa gireı evladımız şu sözleri ile ibretlik bir vatan sevgisiıi ortaya koymuştur; ‘Biz öldük mü ki vatan bölünsü’ demiştr. Evladımız tıpkı kendinden önceki ecdadı gibi vatan, millet, bayrak ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna, bir gül bahçesine gidercesine ölüme yürümüştür. Rabbim tüm şehit ve şühedalarımıza rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Şehit evladımız her daim yüreğimizdedir ve ismi de burada yaşayacaktır. Nazilli Belediyesi olarak gençlerimizin kötü alışkaılıklardan uzak durması ve spora yönelmesi için bu tür alanlarımızın sayısını artırdık. Okullarımıza ve mahallelerimize yeni spor alanları kazaıdırdık. Açılışını yaptğımız Şehit Mehmet Dinek Spor Alanımızda 650 metrekare tenis kortu, 505 metrekare basket sahası, 275 metrekare paten pistmiz yaklaşık 950 bin lira maliyetle Nazillimize kazandırılmıştır. İlçemize hayırlı uğurlu olsuı” diye koıuştu.

Başkan Alıcık, konuşmaların ardından Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek’in annesinin elini öptü, ailesi ve katlımcılar ile birlikte spor alanını gezdi.

Sepetim