0.542. 537 86 70

Nail Yıldırım CHP’den istifa etti…

Aydın’da kongre sürecine giren CHP’de ağır toplar ya istifa ediyor ya da itibarsızlaştırılmaya çalışılarak istafa etmeleri sağlanıyor. Aydın’da CHP’nin adeta bir kayyum heyeti gibi tek elden yönetimine tepkiler de durmuyor.

2019-11-06

Delelege seçimleri ve üye kayıtları partiye yıllarca emek vermiş kişileri oldukça tedirgin ediyor. Buna karşın Atatürk CHP’lileri mücadeleyi elden bırakmıyor. Parti içinde tüzük, teamüller ve emeğe saygı hiçe sayılarak uyduruk bahaneler ile seslerini yükselten yılların CHP’li üyelerinin kimileri sözüm ona disiplin kurulu kararları ile kimileri ise emekleri hiçe sayılarak dışlanma politikaları ile partiden uzaklaştırılmaya çalışılıyor.

Son olarak isyan noktasına gelip istifa ettiğini duyuran isimlerden birisi de 1973 yılından beri CHP saflarında siyaset yapan Pirlibey Eski Belediye Başkanlarından Nail Yıldırım oldu.

Nazilli’de SHP, SODEP ve CHP’de yıllarca partiye emek vermiş bir isim olan Nail Yıldırım’ı isyan noktasına getiren nokta delege seçimlerinde isminin üzerinin çizilmesi oldu.

Nail Yıldırım istifasını sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:

“Değerli dostlarım, CHP’li parti üyesi arkadaşlarım:

1973 yılında başladığım parti üyeliğimden istifa etmiş bulunmaktayım.

Son günlerde, geçmişten bu güne kadar yaptığım, yapmaya çalıştığım hizmetler hiçe sayılarak itibarsızlaştırma girişimleri olduğunu üzüntüyle fark etmiş oldum. Bu tür haksızlığa daha fazla dayanamazdım. Ancak ATATÜRK ve vatan sevgimizi kimse de elimizden alamıyacaktır. Saygılarımla..”

Sepetim