0.542. 537 86 70

Milletvekili Savaş’tan Söke çıkartması…

AK PARTİ MKYK ÜYESİ MİLLETVEKİLİ MUSTAFA SAVAŞ ESNAFLARDAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜĞÜ SÖKE'DE PARTİLİLERİNİ UYARDI: "2019'DA ÜÇ SEÇİM VAR, ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM ÇOK..."

2018-02-17

AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın hafta sonunu geldiği Aydın'daki ilk durağı Söke oldu. Savaş, Söke'de ilk olarak parti teşkilatını ziyaret etti. Fatih Gürer başkanlığında yeniden oluşan İlçe Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Savaş, Söke Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyaretinin ardından, Söke Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu.

Söke ziyaretinde ilk olarak gittiği Parti teşkilatında İlçe Başkanı Fatih Gürer ve Yönetimini tebrik edip başarılar dileyen AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 2019 yılında yapılacak olan üç seçimi hatırlatarak partililerine şöyle seslendi:

Savaş: "Bizim en önemli silahımız, cephanemiz birlik ve beraberliğimizdir..."

"Bakın Sayın Cumhurbaşkanımıza, bakın Başbakanımıza nasıl çok çalışıyor iseler bizler de başarı için onlar gibi hatta onlardan daha fazla çalışmamız lazım... 2019'da üç seçim var, başarı oturmak ile olmaz sokak sokak, mahalle mahalle kapı kapı dolaşmakla olur... Çok çalışmakla olur ve bizim de çok çalışmaya ihtiyacımız var hem de çok çalışmaya... Yeni yönetime ve daha önce görev yapmış arkadaşlara başarılar dilerim. Kişiler, sıfatlar, makamlar gelip geçiçidir. Önemli olan davadır, davamızdır. Ülkemiz terörle mücadele de önemli bir adım atmış ve gereğini yapmaktadır... Bu dönem birlik ve beraberliğimiz çok önemlidir. Bizim en önemli silahımız cephanemiz birlik ve beraberliğimizdir. Dışta olduğu gibi içteki düşmanlarımız da boş durmuyor. Biz omuz omuza verdiğimiz sürece tüm bunların ve diğer herşeyin üstesinden geliriz... Atalarımızın canları ve kanlarını vererek bize armağan ve emanet ettiği bu güzel ve büyük ülkemizi son nefesimize kadar koruyacağız... Önemli olan bizim de içeride bir olmamız ve bunu muhafaza etmemizdir... AK Partililer olarak bizlerin de büyük sorumlulukları vardır. Aydın'da da güzel bir atmosfer oluştu, ben bu güzel atmosferi görüyorum. O zaman ne yapmamız lazım, vatandaşlarımızın gönlüne samimi bir şekilde dokunmak lazım, dertlerini dinleyip bu dertlerine ortak olmak lazım... Çıkıyor bir muhalefet milletvekili TBMM kürsüsünden, Hükümetin Aydın'a yatırım yapmadığını iddia ediyor... Yalanla dolanla siyaset olmaz... AK Parti İktidarı döneminde Aydın'a 18 milyar liralık yatırım yapıldı... Buna gereken cevabı verdik. Kendileri de biliyor bu gerçekleri ama balçıkla sıvamak istiyorlar gerçekleri... Vatandaşlarımıza 15 yılda Aydın'a 18 milyar liralık yatırım yaptığımızı kapı kapı dolaşıp anlatmamız lazım. Gençlerimize anlatmamız, unutanlara hatırlatmamız lazım... Kuyrukları, karaborsaları, yokları gençlerimize anlatmamız lazım... Geçmişten bugüne nasıl gelindiğini, temsilcilerinin gelip devleti yönetenlere nasıl talimatlar verdiğini anlatmamız ve hatırlatmamız lazım... Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız nasıl çalışıyor bir bakalım... İşte bizim de daha çok çalışmamız lazım."

GÜZEL GÜNLER BİZLERİ BEKLİYOR…

Ankara'da 3 Vekil olarak vatandaştan aldıkları güç, destek ve moralle masaya tek yumruk vurarak çalıştıklarını belirten Savaş, "Bizim Aydın'da başarıyı yakalamak için daha çok fazla çalışmamız lazım... İnanıyorum ki güzel günler göreceğiz. Bu güzel günleri görmek içinde tek ihtiyacımız birlik ve beraberliğimizi sağlayarak çok çalışmaktır. 2019 AK Parti’nin Aydın’da zafer yılı olacaktır" dedi.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI GÜRER:

"SÖKE'DE İLK HEDEFİMİZ BELEDİYEYİ ALMAKTIR..."

Miletvekili Savaş'ın ziyaretinin kendilerine moral verdiğini belirten AK Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer, yönetim olarak Söke'deki ilk hedeflerinin Söke Belediyesi’ni almak olduğunu belirterek yerel seçimlerde Söke Belediyesi’ni AK Belediyeler listesinde adını yazdırmak ve Söke'yi AK Belediyecilik hizmetleriyle tanıştırarak hakettiği yatırımlara kavuşturmak olduğunu söyledi.

Yeniden oluşan Parti yönetimi ile yeni ve iyi bir sinerji yakaladıklarını belirten Gürer, "Sayın Milletvekilimizin de dediği gibi hedeflerimize ulaşmak için esas ihtiyacımız çalışmaktır... Oturmak ile başarı gelmez... 2019 Yerel seçimlerinde Söke Belediyesini alacağımıza dair inancımız tamdır..." dedi.

SÖKE ESNAFINDAN SAVAŞ'A TEŞEKKÜR...

Ziayreti sırasında partililerin sorularını cevaplayan ve görüşlerini dinleyen AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş Partisinin ilçe teşkilatına yaptığı bu ziyaret sonrası Söke esnafı ile buluştu.

Savaş, Söke Esnaf ve Sanatkarlar Odasına yaptığı ziyarette, iktidar olarak her zaman esnafın, sanatkarın ve üretenin yanında olduklarını belirterek esnafa desteklerin devam edeceğini söyledi.

Söke Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Refik Karataş ve yönetimi tarafından çiçekle karşılanan Savaş'a Söke esnafının ilgisi de büyük oldu.

Söke Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Refik Karataş, Milletvekili Savaş'tan Bankacılık yaptığı dönemde de esnaflar olarak her zaman ilgi, destek ve yardım gördüklerini belirterek, "Esnaf olarak bizlerin hep yanında olan Sayın Vekilimize teşekkür etmek borcumuzdur... Hiçbir zaman sıkıntılarımıza ve taleplerimize ilgisiz kalmamıştır... Her zaman esnafımızın yanında olmuştur" diyerek övgü ile bahsetti.

AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş Esnaf ziyaretinin ardından Söke Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti... Burada Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu ve Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile OSB Yönetimi tarafından karşılanan Vekil Savaş'a OSB yatırımı, çalışmalar ve sorunlar hakkında birifing verildi.

AYDIN BŞB'Yİ KINADI...

Ziyareti sırasında yaptığı açıklamalarda gazetecilerin soruları üzerine ASKİ'nin Şehit Annesinin suyunu kesmesinin hiç yakışık almayan bir davranış olduğunu belirten Savaş, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni bu tutum nedeniyle kınadı… MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş sözlerinin sonunda, "Hep birlikte Güzel günler göreceğiz" dedi. (Hasan KADİFE)

Sepetim