0.542. 537 86 70

Milletvekili Savaş, Bakan gibi karşılandı…

İncirliova’nın “Efsane Başkanı” Cemal Toprak’ın vefatının 17. sene-i devriyesi için düzenlenen lokma hayrına katılan AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Savaş Bakan gibi karşılandı.

2017-11-18

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, İncirliova’nın “Efsane Başkanı” Cemal Toprak’ın vefatının 15. yıl sene-i devriyesi için ilçe meydanında düzenlenen lokma hayrına katıldı. İncirliova’da 15 yıl belediye başkanlığı yapan ve başkanlığı döneminde gerçekleştirdiği projeler ile ilçenin ufkunu açan Belediye Başkanı Cemal Toprak vefatının üzerinden 17 yıl geçmesine rağmen hala İncirliova halkının sevgi ile andığı bir isim olarak hafızalarda yer etti.

Özellikle İncirliova ilçesinin kentsel yerleşimi, imar ve kanalizasyon konularında önemli başarılar sağlayan Cemal Toprak hem yatırımları hem de insana olan sevgi ve saygısıyla gönüllerde taht kurdu.

“İncirliova’da damgasını vuran başkan” olarak 17 yıl sonra dahi anılan Cemal Toprak ve tüm Toprak soyadını taşıyanlar için gerçekleştirilen lokma hayrı yeğenleri Cengiz ve Fuat Toprak tarafından gerçekleştirildi. Düzenlenen lokma hayrına İncirliova halkı büyük ilgi gösterdi.

1994-1999 döneminde İncirliova’da Belediye Başkanlığı yapan ve 06. 04. 2002 yılında aramızdan ayrılan Cemal Toprak’ın vefatının 17. sene devriyesi münasebetiyle düzenlenen lokma hayrına AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile birlikte AK Parti Aydın ve İncirliova teşkilatları ile bir dönem DYP’de beraber siyaset yaptıkları eski DYP’li dostları katıldılar.

DYP ilçe eski başkanı Erdinç Cantürk, ilçe eski yönetim kurulu üyesi ve meclis üyesi Yaşar Çırpan başta olmak üzere DYP’li eski üyeler, İncirliova Yörük Türkmen Efeler Derneği, basın mensupları ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı etkinlikte İncirliova Belediyesi’nin Efsane Başkanı Cemal Toprak saygı ve rahmetle anıldı.

İncirliova’da düzenlenen bu anlamlı lokma hayrında adeta bir bakan gibi karşılanan AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Savaş İncirliova mahallelerinden gelen vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti, sorunlarını dinledi.

AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş; “Amacımız, koltukta oturup vatandaşlarımızı uzaktan seyretmek değil, iyi ve kötü günlerinde de her zaman birlik ve beraberlik içinde olmaktır. Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetlerden dolayı İncirliova’da ve hemşerilerin gönlünde iz bırakan Cemal Toprak’ı saygı ve rahmetle anıyorum” diye konuştu..

Öte yandan İncirliova’da düzenlenen bu etkinliğe katılan vatandaşlar Belediye Eski Başkanı Cemal Toprak’ın yerinin doldurulamayacak biri olduğunu kaydederken Milletvekili Mustafa Savaş’a olan sevgilerini dile getirirlerken kendisini bakan olarak görmek istediklerini söylediler.

Vatandaşlar adını hala sevgi ile andıkları Belediye Başkanları Cemal Toprak’ı anarlarken şöyle konuştular:

“İncirliova’nın alt yapı, kanalizasyon, içme suyu, imar gibi birçok hizmetlerde imzası bulunan, Cemal Toprak başkanımız tam bir hizmet adamıydı her zaman saygıyla ve rahmetle anıyoruz, mekânı cennet olsun. Bizim ilçemizin, Aydın’ımızın ve Ülkemizin işte böyle ardından sevgiyle, saygıyla hatırlayabileceğimiz hizmet insanlarına ihtiyacımız var. Basından takip ediyoruz, duyuyoruz ve görüyoruz ki bunlardan birisi de AK Parti Aydın Milletvekilimiz Sayın Mustafa Savaş. Aydın’ımız her ne kadar bakansız bırakılmışsa da Milletvekilimiz Mustafa Savaş bir bakan gibi çalışarak ilimizdeki bu eksikliği tamamlıyor. Aydın’ımızın her köşesinde basmadığı toprak bırakmayan Milletvekilimiz Mustafa Savaş’ın sorunları çözmedeki ustalığı, içindeki insan sevgisi ve hizmet aşkını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Sayın Vekilimiz bir vefa adamı olduğunu da bu gün aramıza katılarak göstermiştir. İncirliova’ya gelmesi ve unutamadığımız başkanımız Cemal Toprak’ı bizler ile anması ayrıca bizleri çok duygulandırdı..”

HABER VE FOTOĞRAFLAR:

FATMA YAZICI

Sepetim