0.542. 537 86 70

MHP Heyeti AYKARDER’i ziyaret etti..

MHP Heyeti, Aydın Karadenizliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti. “Adım adım 2023, il il Anadolu” programı kapsamında gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Rasim Kılıç, MHP heyetine hamsi ikramında bulundu.

2021-12-06

** MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanoğlu: “Yeni yılda vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak..”

** Rasim Kılıç: “Dernek olarak bizim kapımız, biri hariç siyasi partilere açıktır..”

Efeler Mahallesi’nde yer alan ve kısa adı AYKERDER olan Aydın Karadenizliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Pazar günü (5 Aralık 2021) MHP heyetini ağırladı.

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanoğlu, Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, İl Başkanı Haluk Alıcık, MYK üyeleri Deniz Depboylu, Ethem Sedef, Burak Pehlivan, Mehmet Ödevli ve İlçe başkanı Ahmet Baskın ile beraberindekilerden oluşan MHP Heyeti Karadenizliler Derneği yönetimi ve vatandaşlarla bir sohbet gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Rasim Kılıç, MHP heyetine ve ziyarette hazır bulunanlara ekmek hamsi ikramında bulundu.

Derneği ziyarette konuşan MHP İzmir milletvekili Tamer Osmanoğlu, Ekonomi ile ilgili sorulara cevap verdi. Osmanoğlu özetle; “Dünyada kimsenin beklemediği bir salgınla karşı karşıya kaldık ve tüm ülkeler gibi Türkiye de bu salgından önemli ölçüde etkilendi. Elbette ekonomik sıkıntılarımız var, vatandaşımız bir asgari ücretle 40 kilo peynir alabiliyor. Sadece bizde değil Avrupa’da da ekonomik sıkıntılar var. Yeni yılda asgari ücret artacak, emeklilerimizin maaşı artacak, vatandaşlarımız da rahat bir nefes alacak” diye konuştu.

Ziyareti değerlendiren Rasim Kılıç; “Aydın’da bir sivil toplum kuruluşu olarak, vatandaşlarımızın ve Aydınımızın sıkıntılarını biliyoruz. MHP heyetine bu sorunları aktardık. Karadenizliler Derneği olarak, bizim biri hariç siyasi partilere kapımız açıktır..” dedi.

 

Okunma sayısı: 3.776

Sepetim